♥JOLČIN BLOG♥

Nenávist - 1. část

Ahoja-hoja, rozhodla jsem se psát příběh, nejdříve řeknu něco do úvodu:


Hlavní postava se jmenuje Natálie. Jedná se o dívku, narozenou v roce 2004, která má přestoupit na gymnázium :-). (nebudu psát, jak vypadá abyste si ji mohli představit sami)


Jdeme na to:



ŠR 2015/2016:

Stojím před školou. Je to veliká budova. Je  čas vstoupit do nového školního roku... pomyslela jsem si. Přišla jsem do třídy, bylo tu už sedm dalších spolužáků: dva skoro stejní kluci a pět holek. Nastala ta slavnostní chvíle - vybrání si nového místa. Dlouho jsem se rozmýšlela, až pak ke mně přistoupila jedna z pěti holek: "Ahoj." pozdravila mě. Na to jsem já odpověděla: "Ahoj, jak se jmenuješ?" "Amélie, ty?" "Já Natálie" odpověděla jsem. "Nechceš si sednout vedle mě?" Zeptala se mě Amélie. Souhlasila jsem a sedla si vedle ní do první lavice. Celou dobu jsme si povídali, do třídy přicházeli další studenti a pak i paní profesorka Nová.


Květen ŠR 2015/2016:

Ze mě a Amélie se staly nejlepší kamarádky. Je úterý, dnes proběhne focení třídy.

Celotřídní fotka je hotová a přichází čas na skupinové fotky. Já se fotila s Amélií. Myslím, že se naše fotka vydařila.

Když jsem fotku přinesla fotky domů, rodiče vypadali z naší skupinové fotky velmi vyděšeně, ale nic neříkali... Celý večer jsem si naši fotku prohlížela, všimla jsem si něčeho zvláštního:


POKRAČOVÁNÍ PŘÍŠTĚ

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.