♥JOLČIN BLOG♥

ČERVENÁ KARKULKA TROCHU JINAK

Ahoja-hoja, je tu můj další článek a je to příběh do soutěže kterou vymyslela Karamela10 ve svém článku Soutěž

"Ahoj mami!" rozloučila jsem se s maminkou. "Ahoj Aničko, přeji hezký den ve škole." zamávala mi maminka. Do své školy chodím přes velmi hustý hvozd.
"Už jde Červená karkulka!" Tak tohle byl můj spolužák Vašek mně se líbí, ale já jemu ne, protože mě hrozně otravuje, říká mi Červená karkulka, protože chodím v červené barvě. "Kde máš vlka?" "Nech mě!" Zařvala jsem. "Už vím, kde je, ty se ho bojíš, tak jsi před ním utekla" Tahle věta snad neměla ani logiku, ale já si nedám nic takového líbit... "Já jsem toho vlka nepotkala, asi že se mě on bál, já bych se vlka nikdy nebála!" To byl tedy hrozný stěr, ale co... "

Už zvoní, rychle běžím do třídy a vyndavám si věci z tašky. Uf stihla jsem to než přišla paní učitelka. Dobrý den děti," řekla paní učitelka "posaďte se"
Asi v polovině hodiny si Vašek začal prozpěvovat: "Červená karkulka, Andulka, bojí se vlka" a tohle říkal pořád dokola. To jsem se už naštvala a hlasitě jsem zakřičela: "Přestaň Vašku!!!" Paní učitelka se na mě a Vaška otočila a řekla: "Aha!" Pak začala říkat nějaké věci o školním řádu a o tom, že je hodina a všechno to završila slovy: "Zřejmě si máte co říct, zůstanete po škole" Bezva, jsem po škole a ještě k tomu s Vaškem...

Už je sedm hodin večer a já pořád z Vaškem ve škole. V tom přichází paní učitelka a povídá: "Můžete jít domů" konečně. Sbalila jsem se a šla domů. "Aničko." řekla paní učitelka. "Já vím, že ty jsi moc hodná, tak se nenech ovlivňovat ostatními, ten Vašek tě si hodně zlobí, viď?" Neměla jsem co říct, tak jsem jen odpověděla: "Hmm" "Tak ahoj" "Na shledanou" rozloučila jsem se. Když jsem vyšla ven, zjistila jsem, že už je tma.

Jdu lesem, náhle někde prasknou větvičky, to bude asi jen nějaká srnka nebo tak... pomyslím si. Listí šustí. Mám strach. Najednou na mě vyskočí ... co je to ... vlk. "Ááááááááááááááááááá!"


Náhle si vlk stoupá na zadní. Ani nevím, že tohle vlci umí. Počkat, tohle není vlk to je... Vašek. Vašek si sundavá svůj kostým. "Tak tady se někdo nebojí vlků..." "Proč mě tak otravuješ?" zeptala  jsem se. "Protože..." odpovídal "protože... tě miluji, ale nevím jak to říct..." "Já tebe také!" přiznala jsem. Nikdy bych neřekla, že to bude tak lehké...

Od té  doby s Vaškem chodím a Červená karkulka mi řekl jen v dobrém slova smyslu...


KONEC


Děkuji za to, že jste si můj příběh přečetli...

Vampier

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.