•California Crazy Blog•

Vegetarian & Vegan and Anorexia

*Nejlepší věc na světě je to,když si chcete otevřít další kartu na Internet,že si potřebujete ještě něco zařídit a máte rozepsaný článek /více jak půlku/ Kliknete na Google ,který máte uložený nahoře pod otevřenýma kartama a místo nové karty se mi ta karta kde jsem měla rozepsaný tento článek přemění na Google a když jsem dala zpětný chod tak už tam článek nebyl. Sad story,To fakt miluju♥*



La Piňa

Vítám vás u dnešního nového článku,který píši na podruhé!Jestli zase udělám tu stejnou chybu tak už to fakt nedám.

No,ale zpět k tématu.Chtěla bych vám říci proč jsem si vybrala zrovna Vegetariánství než třeba Veganství ba pro mě nechutnou Anorexii.

A tak nějak vám o těchto věcech něco říci.

Tak jdeme na to!


Mnoho holek začali být Anorektičky.Většina to dělá jen z toho důvodu,že nebyli spokojené se svým tělem,svou váhou a celkovým vzhledem.Některé jsou Anorektičky jen z toho důvodu,že je to nebo byl životní styl a nechtěli být pozadu.

Já si osobně myslím,že pokud nejste spokojené se svou váhou a vzhledem svého těla nemusíte to řešit takovouhle BOMBOU pro vaše tělo.Ničíte ho takhle.Myslím si,že pokud by jste ze svého jídelníčku odstranili 4x za měsíc MCDonald a Více cukru tak by to šlo.Neberte to tak,že vám tu budu nadávat,že jste tlusté,každá holka je hezká,každá je jiná a to,že máte více kil než vaše nejlepší kamarádka ještě neznamená aby jste hned chtěli spáchat sebevraždu.O tom MCDonaldu a cukru jsem mluvila pro,protože pokud jste už takové ,že Vám o vaši váhu opravdu jde hodně nemusíte to řešit hned tím,že přestanete úplně jíst.Stačí se jen zamyslet co jíte špatného a začít třeba i cvičit.


Takže já jsem se už vyjádřila a teď bych vám moc ráda řekla pokud nevíte co jsou ty tři věci co jsem uvedla v názvu zač ráda bych vám o nich pár věcí řekla.


Anorexie

Podle mě to není žádný životní styl ,ale jednoduchá a prostá nemoc přijímání potravy.Jde o to,že nepřijímáte jídlo.Zkrátka a jasně vůbec nejíte a vaše jídlo mizí buď v koši,záchodě nebo kdekoliv jinde.Přičemž při této nemoci ztrácíte všechny své vitamíny.Vaše tělo slábne a tím ,že nic nejíte tak hubnete.Takže Anorexie je takový koncentrační tábor .Aby jste to pochopili,nedělám si z toho srandu!

   

Tady to všechno začíná↑

[Unsupported element format]


Veganství

Podle mě to není až tak drastické.Někdo si řekne :,,Oni přeci nejedí nic ze zvířat s těmi se nebudeme kamarádit."Sice nejedí nic ze zvířat,ale mají takové náhrady.V dnešní době je Vegetariánství  nebo spíše to jídlo dost drahé.Ale není zase tak špatné vemte si ,že v dnešní době se do kuřat dávají prášky aby vůbec nějak rychleji vyrostli.Krávám se nedává šrot a nechávají se jen na pastvách.Proto je většina krav tak hodně vyhublá.Já tedy už hodně dlouho neviděla krásnou nevyhublou a zdravou krávu,Nevím jak vy.Třeba vy tyto krávy potkáváte vždy ,když jezdíte okolo pastev,kde zrovna jsou,ale já tuhle krávu dlouho neviděla.

Jídlo Veganů:



A Vegetariánství až na konec♥


Vegetariánství

Co si myslím o vegetariánství?

Nejdříve jsem si říkala jak někdo nemůže a nebo nechce jíst maso?Potom co jsem včera nejedla maso a ani dnes vím jaké to je.Bez masa se dá normálně žít.Pokud nevíte Existuje Vegetariánské maso zvané soja.Tedy pokud se nemýlím.Vlastně tento styl  nebo jak to mám nazývat nejí maso.Jinak ostatní suroviny jedí.

A proč jsem já Vegetariánkou?
Mám to na dobu neurčitou.Pod podmínkou,že maso tak napůl jíst budu ,ale i nebudu takže taková neúplná Vegetariánka.Maso z naší školní jídelny se fakt jíst nedá,je staré ,tvrdé a bez chuti.Tento nápad,že se stanu Vegetariánkou jsem měla už dříve ,ale nějak jsem nezačala.A jelikož já skoro vůbec nejím ovoce ani zeleninu a celkově se stravuju jen tím co máme v lednici(Ne žadný MCdonald ,ani nic podobného nejím)

A jelikož jsem byla u babičky a tak o 1-2 kila jsem zhubla chtěla bych se držet a tak chodím občas 2  někdy 1 denně do bazénu tak na 2-4 hodiny.Koupila jsem si džus a Mysli do mléka a to snídám,cvičím  a také jsem přestala jíst maso.Nejím již maso v polívce,nevím proč ,ale mě prostě maso v polívce vadí.Jednu dobu jsem třeba z masa jen snědla půlku a muj menší bratr si myslí,že jsem vegetarián a tak jsem od včerejška přestala jíst maso.Docela jsem se rozmýšlela jestli vám to říci a nebo ne,ale rozmyslela jsem se ,že asi ano.

Tak je to venku.

Snad vám to nějak nevadí nebo tak.Pokud budete mít nějaký zajímavý příběh rozhodně pište do komentářů a já si je moc ráda přečtu a třeba i odepíši.

Jinak někdy ob den někdy každý den budou vycházet mě Vegetarian Day.


Ještě uvidím podle nálady,času atd.




Takže to je všechno pro dnešní článek a uvidíme se u nového článku♥



#VegetarianGirl

Komentáře

Helena SVIP(Svět Fantazie ^^)

Moc hezký c: Já sama jsem polovegetariánka (konkrétně pollotariánka - což znamená,že nejím červené masou,ale pouze drůbež) a jsem jí 2 roky,což není úplně krátká doba. Sice to pro mě není nejlepší,protože mám podle doktora strašně málo železa a musím brát tabletky,ale nehodlám přestávat c:
Mé plusko je tvé! smajl

Helena STo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Clawdeen77VIP(ANIME!)

Helena S: Můžu se zeptat, co za tablety polykáš? Já mám Tardyferon a je teda pěkně hnusný. smajl Ale lepší tablety, než papání mrtvolek, které se narodily jen proto, aby byly vykrmeny a sežrány.

Clawdeen77To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Clawdeen77VIP(ANIME!)

Wow, no, den, dva bez masa, to je teda něco... (Vlastně normální, u lidí před cca sto lety.)
"A jelikož já skoro vůbec nejím ovoce ani zeleninu a celkově se stravuju jen tím co máme v lednici(Ne žadný MCdonald ,ani nic podobného nejím)"
Tak to jsi v háji. Potřebuješ dostat do těla vitamíny a ty v pečivu zrovna moc nenajdeš. (Některé ano, ale...)
Nechápu souvislost s hubnutím.

Sója je rostlina. Dle mého by se neměla nazývat masem... Přece jen, tomu se vyhýbáme, ne?

Jsem ráda, že jsi proti jezení masa, ale nemůžu si prostě upustit pár kousavých poznámek. To víš, když jsem maso neměla dobrého třičtvrtě roku (předtím jsem vydržela jen asi tři měsíce), tak musím kousat aspoň do lidí smajl.

Clawdeen77To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Clawdeen77VIP(ANIME!)

vokataVěrka: Ano, používá se tak smajl. Jen to moc nemám ráda, když je to označené za maso. Chceš poslat do zpráv odkaz na dva celkem dobré recepty se sójou?

Clawdeen77To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

liankag(ANIME!)

Já jsem byla vegetarianka týden a potom jsem začala maso jíst znova.
Jinak, já jsem chudá, někdy vypadám jako podvýživená, jsem bledá, (i když jím hodně) ale mám výbornou krvní hodnotu, heh. smajl

liankagTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

PsychoušekVIP(Sword Art Online)

vegetariánství je v pohodě, je pěkné, dkyž to někdo dělá kvůli zvířatům, ale musí na to být člověk zdravý. Třeba já trpím anémií a vegetarián být nemůžu, mám málo železa, i když maso jím a ještě ho jím v tabletách. Ale jinak s vegetariánstvím souhlasím, je to pěkná věc.
Ale veganství? Prostě ne. Člověk není bíložravec. Už nějakých 5000 let jsme všežravci. Naše tělo potřebuje přijmat všechno. maso se ještě nahradit dá, ale všechno živočisné ne. Potřebujeme mléko, sýry, vajíčka... pokud si tyto potravony vybíráme kvalitní, jsou zdravé a potřebné, navíc chutově dobré.

PsychoušekTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.