• Tajná mise •

•Život ve snu•

►Tajné ahoj◄


Sice už jsem psala článek SEN , ale teď je to něco trošku jiného (úplně jiného, vůbec nevím co z toho vznikne :D). Ještě na začátku bych chtěla poděkovat že jste se zapojili do minulého článku BÝT JINÁ?. Tak a teď už jdeme na to. :D



,,Grrrr" Zavrčela jsem. Byla jsem znuděná a už jsem chtěla do svého světa. ,,No táák" ťukala jsem na hodinky. Prostě jsem chtěla spát. ,,Proč?" Zeptala jsem se sama sebe. ,,Proč už 3. den tohle?". Ve snu potkávám svého idola. Vždy mě ignoruje. -Naštěstí jen sen? Dneska se mi zdálo, že si moje kamarádka zlomila nohu a další horrorové story. Brečela jsem tam. Probudila jsem se uslzená a s očima nateklýma skoro krvavýma. ,,Proč?" Nesnáším tu otázku. Nesnáším ani ten svět a přitom ho miluji. ,,Do pytle" Udeřila jsem do boxovacího pytle a pak si všimla, že má nadávka byla doslovná. Tak moc bych chtěla svůj snový svět ovlivňovat, předpovědět. Docela se bojím usnout, abych se i v tom snu neodcizila od lidí, které mám ráda. Ale když už usnu, probouzení... je to nejhorší.

,,Dost! Žij v realitě, ne ve snu" co velí v opravdovém světě mě napomenulo.

,,Nech ji! Ve světě snů je lépe. Nic není skutečné a může tam prožít cokoli" Zareagovalosnílek.

,,Právě sis odpovědělo, nic není skutečné, k čemu to pak je? Akorát se natěší na něco co neexistuje" Realita vítězí?

,,Proč to říkáš?" Snílek se nedá. ,,Realita je krutá, sen je krásný"

,,Tak dost už" Zařvala jsem na sebe a ulehla vyčerpáním do postele. Zavřela jsem oči a do chvíle usnula. Probudila jsem se a on byl tam, koukal na mě, nevěřila jsem. Pak se ale změnil v monstrum a já se dala do běhu. Chtěla jsem utíkat, ale nešlo to a do toho.... propadla jsem se někam-si. V tom jsem seděla ve třídě a všichni se bavili. Přidala jsem se. 



Chtěla jsem se vás zeptat jak reagujete vy na svoje sny. Já je poslední dobou dost beru. Dnes se třeba můj sen vyplnil a já jsem už vážně paranoidní :D Přijde mi, že se mi ty sny stávají pořád skutečnějšími. Samotné by mi ve snu nedošlo že to je sen :D.

 


Příští článek bych chtěla udělat nějaké věci O MNĚ. Tak pokud máte nějakou otázku napište mi ji prosím třeba do komentářů nebo do zprávy. :)


Tak zase ahoooj :) (obrázky z internetu)


Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.