• Tajná mise •

•Prdnout si je lidské•

►Tajné ahoj◄


Dnešní článek bude takový příběh, který jsem napůl slyšela a napůl ho dotvořila. (no dobře, slyšela jsem jen jednu větu a jinak celý vymyšlený) :D. Jdem na to.



Ahoj, jmenuji se Marty, jsem kluk.. ehm.. je mi 16 let. Řeknu vám svůj né-moc milý příběh. Před rokem jsem nastoupil do prváku, jelikož jsem mírně přidrzlý, jsem i oblíbený. Moje oblíbenost mě zachránila před mou malou nehodou. Nehodou? Proč říkám nehodou? Normálně jsem si us... aj, pardon chci říct uprdl. Seděl jsem v lavici, písemka, ticho. No a já měl den předtím fakt hodně čočkový polívky. No co, byla dobrá. Ale jak jsme tak seděli v tom tichu, já to prostě nevydržel a ač jsem se snažil o ticháčka, prdl jsem si tak nahlas, že se i na druhé straně třídy začali tlemit. No bóže, jako by se vám to nikdy nestalo. Hájil sem se. Výtlem chytli všichni, i učitelka, tak i já. Zatím si asi říkáte co je na tom tak hrozného když se všichni smějeme a já si to neberu. Jenže to ale počkejte. Od této "nehody" uplynul už týden. A víte co se stalo? Mezitím co si na jednom konci města prdneš, na druhém se po*ereš. Áno, ano, slyšíte dobře. Drby se šíří rychlostí blesků. Projde to přes desítky ukecaných držtiček a skončí to u velké huby co z neštěstí druhých má užitek. Nyní se vám můžu představit ve své plné kráse, prosím říkejte mi: hovnovkalhotách Marty. 

Pár týdnů jsem stále slýchal narážky.. Teď je to už ale pryč. Díky mě už si nikdo nepřipadá trapně. Když ano, vzpomene si na "hovnovklahotech Martyho" a je mu ok. Jak říkám, kdekoli se hájím.. lepší jeden prd, než deset doktorů. Jo a ty, ty co si mi vymyslel tu přezdívku.. Díky ní jsem oblíbenější a známější jak dřív. Karma kámo.



Doufám, že se vám příběh líbil :) Zkusila jsem dát i takovou nehodu do vtipné formy, ale popravdě bych nechtěla, aby se mi to stalo. A když už, tak věřím že to všechny po nějaké době přejde.

Jinak se omlouvám za sprostější a nespisovná slova, ale jinak by ten příběh nebyl ono :)


To je vše a ahooooj :D

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.