♥ Můj blog ♥

znamení vampíra 9.část

Podívala jsem se na Juliana a počkala až se otočí. Otočil se, a přes oči si položil dlaně. Ještě chvilku jsem počkala a začala se konečně převlékat z pyžama ve kterém jsem jela autem, chodila po benzínce a nerada v něm i nasedala do letadla. 

Jako první jsem si sundala to červené tričko co mi půjčila Elis. Po vyslečení trička jsem se podívala okem na Juliana a všimla si, že má oddělaných pár prstů a dívá se na mě skrze zrcadlo. Tričko jsem si přiložila na podprsenku a podívala se na něj. Své oči ihned schoval, ale já se stejně pořád musela dívat na něho. Oblíkla jsem si jeho triko, a za chvilku i džíny. Myslím že z toho trika bych mohla mít i šaty. Všechno na mě vyselo, vypadala jsem jak sestřina panenka když ji chce oblékat sama. 

Zavolala jsem na Juliana:,,Už jsem oblečená" podíval se na mě a vyděl že vší silou si držím dříny abych s jich nevyjela. Přišel blíž ke mě a sundal si pásek z gatí a podal mi ho a řekl:,,na, utáhni si to, nebo ti to oblečení za chvilku spadne." Kývla jsem a zamnula si pásek, bylo to o hodně lepší a moc se  mi v jeho oblečení nelíbilo, přece jenom na takové oblečení nejsem moc zvyklá.

Šla jsem k ušmudlanému zrcadlu a zaječela jsem:,,Moje moje vlasy oni..oni..oni", Brom přišel ke mě vzal si pramínek vlasů do ruky a řekl:,,Mění barvu.".Vykulila jsem oči a začala si své vlasy prohlížet a po chvilce jsem hlesla:,,Jak to že mění barvu?, vlasy se   nemohou jednoduše za den změnit.", podíval se do zrcadla a řekl:,,I když je to velmi neobvyklé, tak ano můžou. Některým vampírům se mění všechno, od vlasů až po úplnou barvu očí, ale tento jev nenastal už dlouho...",,Takže já budu mít rezavé vlasy??", usmál se a na mou větu odpověděl:,,Vypadá to že ano.".,, Když už jsme o těch vampírů, asi bych ti něco měla říct, ti upíři mě oslovovaly vaše veličenstvo, naše královno.. a ti v pokoji chtěli mou krev.". Podíval se na mě a řekl:,,Pojď, tím pádem musíme rychle vypadnout..." 

chytl mě za ruku a táhl mě ven ze záchodů, dal mě do auta a až byl taky nastoupený tak řekl:,,Mělo mě to napadnout, když jsem už jako malý slišíval některé tvé myšlenky. I přesto že spojení mezi strážcem a jeho vampírem je na tolik velké až když je vampír starší.". Podívala jsem se na něj a řekla:,,Spojní?? ty co pak slyšíš co si myslím?".,,Jo někdy ano". Potom už bylo chvilku ticho musela jsem si rozmyslet co všechno mohl slyšet, u svého přemýšlení jsem se dívala už na vstávající krajinu, která se mihala za okny:,,Juliane? napadlo mě, já jsem nesmrtelná??", usmál se a řekl:,,Ne tak docela, vampíři se pouze dožívají déle než všichni ostatní, znám například toho nejstaršího číňana??". ,,Jo  znám je mu 126, je hustý jak dlouhojena živu". Podíval se na mě a dodal:,,Vlastně je to u něho normální je to vampír a vy se dožíváte jak 150 let. a ta žena vedle něho to je jeho strážce.". ?ale jaktože žije tak dlouho?, strážci nejsou přece ani vampíři a ani upíři.". ,,Umíráme, když se něco stane našemu vampírovy, vampír a strážce jsou jako přesýpací hodiny, jedna bez druhé půlky se rozsypou"

Děkuji vám za všechny pluska a komentáře. Jsem opravdu ráda že se vám to líbí.

Minulí díl: http://www.hryprodivky.cz/blog/a-muj-blog-a/znameni-vampira-8-cast


Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.