Red Ball 4 vol.2
Hra - Red Ball 4 vol.2
Video se načítá
Betsys Craft Mosaic
Hra - Betsys Craft Mosaic
Video se načítá
Computer Crash
Hra - Computer Crash
Video se načítá
Potion of Beauty
Hra - Potion of Beauty
Video se načítá
 

♥ Můj blog ♥

znamení vampíra 10.část

Do konce cesty jsem se dívala ven, a asi po půl hodině jsme konečně dojely na letiště. Julian mi pomohl ven z auta a potichu řekl:,,Drž se u mně, a moc si nevšímej lidí okolo přece jenom zatím se měníš...". trochu jsem znejistěla a přišla k němu blíž. Šli jsme letištní halou, všichni se na mě dívaly a  prohlížely si mě, myslela jsem si, že to je kvůli tomu že vypadám jak hastroš, kdo by ale nevypadal mít na sobě o hodně větší oblečení a ještě k tomu klučičí.Došli jsme k recepci a Julian vše vyřídil nechal mě stál opodál, ale všichni si mě stále prohlížely, nevěděla jsem proč přece to nemůže být kvůli oblečení? 

Až Julian všechno vyřídil chytl mě za ruku a táhl mě na stranu a řekl mi:,, Dívej se do země všichni si prohlíží tvé oči." Pustila jsem  se ho a řekla jsem:,,Jak prohlíží moje oči?? mám je normální!". Usmál se a podal mi jeho mobil. 

Hlesla jsem leknutím ,,co to je??, moje oči oni blikají??". Kývl a řekl ,,do doby než ti koupím sluneční brýle se dívej dolů, vypadá to trochu děsivě.". Trochu mě naštvalo že si myslí že vypadám děsivě ale měl pravdu, moje oči přeblikávaly.

Po nastoupení do letadla. Mi ukázal na dvě samostatné sedadla a řekl:,,Tohle jsou naše místa, a ty sedíš u okna za dvě hodiny jdeme nakupovat tak se vyspi". Přikryl mě jeho bundou, a otočil se na bok. Já se dívala z okna, nemohla jsem usnout, přece neusnu z pocitem, že  se ze mě stává zrůda co jí budou svítit oči. Protože jsem byla ale hodně unavená trošku jsem si alespoň odpočinula.

Probrala jsem se až na místě, v New Yorku.Podíval se na mě a řekl trošku popichavě:,,První co uděláme, je že ti koupíme brýle" Já z radostí souhlasila. Protože sem musela uznat vážně vypadám děsivě. Hned na letišti byl stánek ze slunečními brýlemi. Vybrala jsem si hezké černo růžové, ale protože Julian říkal že budou lepší dvoje, vybrala jsem si ještě jedny.

Po brýlích jsme šli do nákupního centra. Ještě než jsme však do něj vešli mi Julian řekl:,,Můžou tam být i upíři a jiná nebezpečí, tak se drž u mně!". Tohle se mi ale moc nelíbilo přece nebudu nakupovat oblečení s ním? a tak jsem jednoduše řekla:,,Oblečení a ostatní osobní věci spolu nakupovat nebudeme, umím se o sebe postarat!". Podíval se na mě a vzdychl:,,Fajn, ale napřed ti zařídíme mobil!"  tak bys mi alespoň mohla zavolat kdyby se něco dělo. V obchodu s mobily mi vybral on, já sem se do toho radši nepletla, hlavně že byl hezký a dotykový :D..

Po vybrání mobilu a nastavení simky mě pustil vstříc obchodu. Samozdřejmě ještě před tím mi dal hotovost na oblečení. Vešla jsem do prvního obchodu co jsem uviděla. Hned po vejití dovnitř jsem se zamilovala. Bylo tam holčičí krásný oblečení!. Asi po dvou hodinách jsem si všechno vybrala a čekala a na Juliana a přemýšlela nad tím co všechno se změní, jaká budu, koho poznám? a co mě v mém životě ještě potká...

Doufám, že se vám o líbilo a připomínám, že dnes večer (asi v 8) vyjde druhý díl  Marleenina upířího dobrodružství. S názvem: Vampíří poselství.

Doufám že se budete těšit stejně jako já...

Minulí díl: http://www.hryprodivky.cz/blog/a-muj-blog-a/znameni-vampira-9-cast

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.