Bratz poníci
Hra - Bratz poníci
Video se načítá
Madpet Skateboarder
Hra - Madpet Skateboarder
Video se načítá
Little Pony Bike Racing
Hra - Little Pony Bike Racing
Video se načítá
My Farm
Hra - My Farm
Video se načítá
Horse Racing 1
Hra - Horse Racing 1
Video se načítá
Pimp My Pony
Hra - Pimp My Pony
Video se načítá
Happy Wheels
Hra - Happy Wheels
Video se načítá
Frozen Makeup
Hra - Frozen Makeup
Video se načítá
Frozen Elsa Makeover
Hra - Frozen Elsa Makeover
Video se načítá
Monkey Go Happy 6
Hra - Monkey Go Happy 6
Video se načítá
My new room christmas edition
Hra - My new room christmas edition
Video se načítá
Match and Remove Level Pack
Hra - Match and Remove Level Pack
Video se načítá
 

♥ Můj blog ♥

Vampíří poselství 3.část

Sledovala jsem padajícího Juliana, rozplácl se na chodník jak ropucha a usmál se. S leknutím  a zároveň s úžasem že vypadá na pád z pěti metrů v pohodě a tak jsem vyjekla:,,Si v pohodě???, promiň" a ustoupila jsem od okna a stále ho sledovala. začal se pomalu zvedat a až byl na nohách řekl:,,Jo zapomínáš dokud budeš žít jsem nesmrtelný...."  a usmál se, já nasadila vážný výraz a řekla jsem:,,Nemáš dělat blbosti...lekla jsem se a..." Sklopila jsem k němu oči a a něco mě došlo... kde jsem vzala takovou sílu??, nezatlačila jsem moc silně nebo ano??? když jsem se ho na to chtěla zeptat uviděla jsem že tam není, zmizel. Rychle jsem se rozhlížela kde je, hledala jsem ho nemohl se jen tak vypařit. 

Najednou jsem za sebou cosi ucítila, položil mi ruku na rameno a já poznala že je to Julian a pomalu se otočila, ale co jsem uviděla mě vyděsilo, tak že jsem trošku poskočila, trhlo ve mě. Nebyl tam totiž sám vedle Juliana byl chlap co si mě prohlížel. Po chvilce ode mě zvedl oči k Julianovy který mě už za rameno nedržel ale díval se na toho pána jakoby čekal co řekne.,,To je ona?? pravda vypadá jako by proměnou procházela strašně rychle", řekl a zase si mě prohlížel na to mu Julian řekl:,,Ano, proto jsme tu pane ministře aby prodělala zkoušku.." a oba se zadívaly na mě ale při tom jakoby mě přehlížely a tak jsem si odkašlala..

,,Omlouvám se, zapomněl jsem vás přestavit,Marleen tohle je ministr záhrobníků.." muž se usmál  podal mi ruku, protože jsem chtěla být slušná tak jsem mu ji podala a on mi ní potřásl a já s úsměvem řekla:,,Těší mě.". Taky se usmál a řekl:,,Jistě nevíte slečno co jsou to záhrobníci tak vám to s radostí vysvětlím" Usmál se. ,,Záhrobníci jsou lidé kteří propojují temná zákoutí našeho světa a tím lidským, pomáhají držet tajemství nadpřirozených bytostí pod pokličkou..před lidmi, světem.."

,,Začneme tedy s testem!" dodal a podával Julianovy nějakou tabulku. Oba se postavily naproti mně a Julian řekl:,,Budu ti říkat slova nebo souvětí ty řekneš první slovo co tě napadne!" I když jsem popravně nechápala k čemu to pomůže tak jsem souhlasila a Julian začal:

,,Hlad"-,,Potrava"

,,Člověk"-,,bezmocný"

,,krev"-,,život"

,,Rodina"-,,Smutná"

,,Zabíjet"-,,Nikdy"

,,Přežít"-,,vždy"

,,Pít"-,,pro život"

,,Červená"-,,krev"

,,Přeměna"-,,bolest"

,,Bolest"-,,utrpení"

,,Láska"-,,hřích"

Nad svými odpověďmi jsem vůbec neuvažovala, odpovídala jsem to co jsem cítila, to co jsem měla na srdci.

Omlouvám se, 

že jsem tak dlouho nepsala.. bylo toho moc ale i tak doufám že se vám to líbilo..

Mám na vás dotaz: napadlo mě že jsem vlastně nevysvětlila kdo to jsou upíři a vampíři, chtěly by jste článek o těchto stvořeních??

Doufám že budete chtít další díl, vaše ada22



Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.