Hamster Kingdom
Hra - Hamster Kingdom
Video se načítá
Bad Piggies
Hra - Bad Piggies
Video se načítá
Pou Tooth Problems
Hra - Pou Tooth Problems
Video se načítá
Goodgame Empire
Hra - Goodgame Empire
Video se načítá
Big Teeth
Hra - Big Teeth
Video se načítá
Catch the Candy Xmas
Hra - Catch the Candy Xmas
Video se načítá
Cake Master
Hra - Cake Master
Video se načítá
Jumporama
Hra - Jumporama
Video se načítá
Kawairun
Hra - Kawairun
Video se načítá
Cookie Cruncher
Hra - Cookie Cruncher
Video se načítá
Monkey GO Happy Marathon
Hra - Monkey GO Happy Marathon
Video se načítá
Pony Paradise
Hra - Pony Paradise
Video se načítá
Horse Racing 3
Hra - Horse Racing 3
Video se načítá
 

♥ Můj blog ♥

Vampíří poselství 1.část

Po přistání na malém ostrově sem si uvědomila že potřebuji být sama. Vstřebat to, co mi Julian pověděl a hlavně to jak to myslel. Nedokázala jsem myslet na nic jiného ani na to že pro sebe máme luxusní vilu hned u moře. Nic mi teď totiž nedávalo smysl ale vlastně komu by to smysl dávalo. Kdo by chtěl slyšet tuhle větu ,,Bez lidské krve nepřežiješ,možná někoho i zabiješ.,, Ta věta se mi vůbec nelíbila, nikdy jsem nikomu ani ničemu neublížila, nedokážu někoho zabít kvůli přežití, prostě nedokážu já na to nemám.

Mé vnitřní skuhrání přerušil až Julian ,,Pojď ukážu ti tvůj pokoj, a omlouvám se řekl jsem ti to možná moc rychle". Vzal mi kufry a já šla poslušně za ním. Pár metrů jsme šli prosklenou chodbou kterou zdobily cizokrajné rostliny. 

I když tohle nebyla úplně nejchytřejší věc jako jsem mohla říct tak jsem řekla:,, A ty jsi už někoho zabil? A vím že ty třeba jo ale já to nedokážu.. nechci". Má věta se pomalu rozplynula,  byla i bez odpovědi, jako by ji Julian neslyšel, nebo ji slyšet nechtěl.

Po pár minutách ticha které přerušovaly jen naše kroky řekl:,,Tady běž po schodech, navrchu by měli být dva pokoje jeden si vyber, mám ještě zařizování!.!?!". Položil přede mě kufry a šel pryč byla jsem docela zklamaná čekala jsem odpověď. Protože ale se člověk a asi ani nikdo jiný nesmí trápit zbytečnostmi vzala jsem kufry a šla po schodech směrem nahoru. Všechno bylo upravené, všude bylo uklizeno a krásně to vonělo. Nadechla jsem se a ucítila levandule a skořici. Vůni jsem si nechala proudit tělem a otevírala první pokoj. 

Otevřela jsem dveře a první věc kterou jsem uviděla byl balkón, velmi prostorný zdobený jsem dvěma křesly. Pokračovala jsem po pokoji měl manželskou postel, a kolem ní dva noční stolky. Po pár vteřinách můj nos zaplavil zvláštní pach, nikdy jsem nic podobného necítila byl pro mě jako droga. Nedokázala jsem odolat. Ten pach se linul z pootevřených dveří, šla jsem k nim jako smyslu zbavená nedokázala jsem myslet cítila jsem pouze ten pach. Otevřela jsem dokořán dveře a vešla dovnitř to co jsem ale uviděla mě vyděsilo, vážně jsem krvelačná bestie???

Zdravím, tak konečně je tu pokračování znamení vampíra :D. Já osobně doufám že se vám bude líbit a doufám že budete chtít další díl.

A mám pro vás hádanku, co si tipujete že tam objevila?

Pokud chcete další díl a líbilo se vám to tak prosím plus    ++    

já totiž potom alespoň lépe uhádnu zda mám sem dát další díl..:D

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.