My Dolphin Show 2
Hra - My Dolphin Show 2
Video se načítá
 

A fading no one

YouTube Tag

Dneska nemám náladu to nějak protahovat takže: Zdar lidi.Naše milá skvělá (užvaněná,všechápající) Penny2 /to v závorce může (doufám)pochopit jen pár lidí/ mě opět zaTAGovala.Do YouTube Tagu.Nedělala jsem ho. /až do této doby/

*

*

*

Kdo je první YouTuber, kterého jste začala sledovat ?

To si nepamatuji.Když jsem začala sledovat jednoho,sledovala jsem zas jinýho a šlo to takhle dál.Já se podívám na YouTube,tak moment.Není to vidět,to nevadí.Mezi prvními byl GoGoManTV a Jirka Král.Ale kdo byl úplně první si nevzpomenu.Na druhou stranu,dodnes nesleduji Gejmra.


*

Kdo je Váš nejoblíbenější YouTuber?

Jako vážně? -_- Co mi to děláte? (Jíte jednorožce se šlehačkou).Proč já jen souhlasila.Ježiši.Jak mám asi tak odpovědět. (Že by normálně a písemně?)No,tak,zmínila jsem Goga a Jirku.A teď YouTuberky,ale nevím jestli se to počítá,takže jsem si když tak přidala (zase) otázku.Mám ráda Tecno Blaze,NevaDa Amiko,Sango Nanami,JT Machinima,Maxie a podobně.Většinou to totiž jsou lidi,kteří dělají animace k fnaf.


Poznal někdo kdo to je a k jaký to patří animaci? Kdo to je,to víte a je to Just Gold od Tecno Blaze

*

Jaký je Váš nejoblíbenější zahraniční YouTuber?

To už jsem zmínila v minulé otázce.Tecno Blaze,NevaDa Amiko,Smago Nanami,Bonnie Bunny,The Living Tombstone,JT Machinima,Maxie,Ben Cristovao./Nevím jestli je to napsaný dobře/ a podobně,Prostě mám ráda všechny,co mají hezké animace a dobrou hudbu.


*

Jaké video Vá v poslední době nejvíc zaujalo?

Zastavím se na začátku.Co je to "poslední doba"? Měsíc,týden,den,hodina,minuta/?/ vteřina /???/.No tak to vezmem za tenhle týden.Já si vyberu dvě.Just Gold,Survive the Night a podobně poslouchám pořád.Jenže teď mě zaujali dvě animace od Maxie.Je to "I got no time" a " Prototype".Je to hezká hudba a myslím že jí vytvořilo The Living Tombstone,ale Maxie udělala animaci.Abych se přiznala,tak nevím.

1

To je I got no time.Mě se líbí,a dostalo to novej rozměr.Navíc se po nikom neopičí. /Mám jmenovat?/

2

Tý krve si nevšimejte,není tam.Je to jenom pro efekt.

*

Jak dlouho nebo často sledujete videa na YouTube?

To jsou dvě otázky.Sleduji je hodně dlouho,nebo podle toho,kdy je objevím.Například ty předchotí dvě sleduji teprve dva dny,ale Survive the Night už několik měsíců.Naopak je sleduji často.Každý den,Jo,bez hudby se neobejdu.Mám abstinenční příznaky,jakmile je ticho a nehraje moje oblíbená hudba.A je pravda,že když poslouchám hudbu,tak dokážu několik hodin nic nedělat,jen se nudit a poslouchat.

Asi tak nějak vypadám,když se nudím /jako Springtrap/

*

Jaký typ videí máte ráda a jaká ne?

Začnu tím,co jsem řekla.Mám ráda animace z fnaf.Ale nepohrdnu ani Let's playemi a speedarty.Jsou fajn a občas je zhlídnu.Až na fnaf,na to čučím každý den,Problem?Kdo jo,ať napíše do zpráv,ale já se nezměním.Smůla.Naopak nemám ráda Beauty YouTuberky a takový ty typický děti,co si myslí jaký jsou borci,když tam jednou roztomile kvíknout a je to všechno+na závěr nezapomenou dodat "Jestli se líbilo,dejte like".Jo, a potom se nesmírně divý,když dostávají dislike.

*

Kdyby jste točila na YouTube,jak by jste se jmenovala?

Já mám účet,ale kanál ne.Bratranec a Penny mi dali všechno potřebné,ale ještě jsem se to nedonutila stáhnout.Jsem líná jak prase,já vím.Ale plánuji to.Takže někdy na konci roku 2055 můžete očekávat první video.Možná.Ale na tohle otázka položena nebyla.Nevím,normálně se jmenuji jako na Wattpadu,tak asi tak.Já ani vlastně nevím,jaký tam jsou podmínky.Ale doopravdy,nevím,pokud bych ho měla vymyslet.

*

Je Vám líto některých YouTuberů?

Ano,je.Je mi líto YouTuberů,kteří si s videem dají práci,všechno mají perfektně udělané,ale lidi jim dají dislike jen kvůli tomu,že je neznají,nebo jsou neoblíbení.Ale takhle to funguje i tady s blogem.Nepříklad lucka874 dostane plusko i za takovou kravinu jako "Dávám si přestávku" a dostane za to 12 plus,kdežto Mika Akim,která si s tím dá pořádnou práci,všechno má propracované /Na Wattpadu udělala perfektní překlad na " Jak jsem vznikla"a  na to,že nevím kolik jí je,ale přijde mi docela mladá,je o hodně,ale doopravdy hodně dobrý/ a dostane za to dvě plus.Tohle není spravedlnost. 

*

Natáčíte na YouTube?

Zatím ne,protože jsem líná jak prase.Ale chystám se.Chtěla bych natáčet Let's playe na minecraftu na serverech co jsem psala a budu psát.Ale nic neslibuji.Bude to jen v případě,že dokážu si zachovat 1.8.9. protože mi ji chce bratr přeinstalovat na 1.9. která je na nic,když půjdou všechny programy a když budu vědět jak na to (pouchlus ale nic neumí,takže to nebude).Ale bude,jenom na to budu muset přijít.A na to nemám moc čas,ani náladu.Mám..nebudu začínat.Není to to,co si myslíte.Je to mnohem horší.

*

*

*

Taguji: Mika Akim

michaela0001 (pokud ho nedělala) 

*

To je vše,Takže zatím.Omlouvám se,ale není příjemný psát článek a koukat přitom na Pána Prstenů.Takže

Huš



Komentáře

Penny2(Nesnášíme matiku!!!!)

to je zajímavé,jako když já napíšu nějaké
fnaf story které je v angličtině,tak
mi nikdo na to nechodí,ale že
si někdo dává blbou pauzu,tak tam je samozřejmě
11 plus! smajl a to dělá třeba 2 minuty a já 10! smajl

Penny2To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

pouchlusněbe(ANIME!)

Penny2: Nechce se mi to počítat,takže i to spočítej,je rok 2016,mě je 17 a první video budu v 2055 XD

Edit 11:45: Penny2: Už jsem to dopočítala. 56 XD,o budu muset trochu změnit.

pouchlusněbeTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.