Barbie's Inside Out Costumes
Hra - Barbie's Inside Out Costumes
Video se načítá
My Dolphin show 5
Hra - My Dolphin show 5
Video se načítá
Movie Star
Hra - Movie Star
Video se načítá
 

A fading no one

Wattpad tag

Ahoj lidi.Jak jste si možná všimli,dělám Wattpad tag,respektive ho nedělám já,já jenom zodpovídám na předem určené otázky.To zní jak z nějakýho vědecko-filozofického světa.Ani náhodou.A víte určitě kdo mě zatagoval. -_- . No přece Penny2.Kdo jiný. Nevím kolik jejich tagů ještě budu dělat,ale bude jich hodně.Nevěříte? Tak se vsadíme.Nevím o co a je mi to celkem jedno.A zdovolením bych si pár otázek přidala.Hm,zase to zkusím rozepsat.Prosím alergiky na moje povídky a fnaf,at' raději nečtou.Jedná se především o Vaše bezpečí.(Mě je to ukradený,dělejte si co chcete,jenom upozorňuji,že nenesu odpovědnost za Vaše budoucí mentální nebo fyzické poškození(já bych to s tou hudbou měla omezit...Ne! Ani náhodou,hudba je ..ehm..můj život (?)..Asi jo))Fajn,jdu na to:

*

*

*

Od koho si ze dozvěděla o Wattpadu?

Já nevím.Asi tady od Penny,když mě tím každý den mučí a stále mi tají,že něco na jejím Wattpadu chystá.No,nekoukej jak neviňátko,Penny,já vím že mi něco tajíš.To ještě poznat dokážu..Možná.Asi jo,asi jsem se o něm dozvěděla z HPD.cz.Ale nevzpomenu si.( A to ho mám teprve dva týdny,nějaká skleróza na mě leze...,no jo,už začínám stárnout.(Taky tyhle řeči nesnášíte? Já když to říká babi,tak už se chytám za hlavu a říkám něco ve smyslu "Ježiši Kriste,ne,pomoc",jelikož se tam potom rozkecá a mě to nezajímá,i dkyž starší lidi by se měli poslouchat)

*

Kolik lidí sleduješ?

Uhm,sleduji Penny a pár lidí se skvělými příběhy (alergici na fnaf,radši si zavřete oči a následující slova přeskočte),např. na fnaf - Vadí? Je to vtipné (Aspoň nejsem fialová parodie na člověka) - úryvek z knížky /momentíček,musím se podívat/ Deníky pracovníků 2, a jednička je taky dobrá,i když v tý dvojice je nejlepší kapitola " Vincent a Springtrap " (Poprvé jsem to četla někdy dneska v 7 ráno a vybouchla jsem smíchy,naštěstí to nikoho nevzbudilo)Jenže se předpokládá,že normální lidé,se tomu smát nebudou,protože se tomu můžu smát jenom já,jakožto dement.No uznejte,je normální si to číst a poslouchat při tom Mechanical Instincs?Ne,právě proto se od ostatních liším a jsem na to velmi hrdá.O tom ale až jindy(možná)

*

Kolik lidí tě sleduje?

Tahle otázka měla být v jednom s tou předchozí.Rozdělila jsem je.Problem?

Sledují mě tři lidi, nichž jedna je Penny.Nechápu kde jsem sehnala ty další dva,protože můj fnaf story,je pro mě dobrý,ale nevím jak pro ostatní,a myslím že za jejich drahocenný čas to nestojí,takže proč by se namáhali to číst,že?Přesto to budu psát dál a je mi srdečně jedno,že budete proti,nebo že Vás to nezajímá.

*

Původně by to mělo být všechno,jenže to bych nebyla já,takže si jednu nebo dvě otázky přidám.Ty co budu tagovat,to můžou udělat v originále který najdou na blogu Penny2.

*

Co na Wattpadu čteš?

Jak jsem zmínila,fnaf story,potom jsem včera dočetla "Dcera Slendmana" (nevím,jestli je to napsaný správně),nějaký horory (kterých jsem se mimochodem nebála a jaksi je nepochopila-celá já).Různé mini-povídky a čtu Pennyinu knížku. (trochu jsem se nechytla,ale stejně je to zajímavý,už jenom tím stylem-neuraž se Penny-nemá to být urážka).

*

A co píšeš?

Že by povídku? Že by? Ne,vážně?Já to uhodla? Super./čas ukončit stupidní rozhovor sama se sebou/.Píšu(jak jsem zmínila) fnaf story o jedné holce jménem Amy.Vlastně je to povídka rozdělená na několik kapitol + druhá část,která se už bude jmenovat jinak,tahle se jmenuje "Kdo vlastně jsem?!" a pokračování ještě nevím jak se bude jmenovat.Taky se chystám napsat na Wattpad "Realita nebo jen sen?" která by měla být později i tady.Nejspíš už jsem o ní psala a pokud ne,tak se dozvídáte ted'

*

Baví tě to?

No,kdyby mě to nebavilo,tak tam nepíšu. Jistě že mě to baví,ale píšu jenom když chci a jakmile na mě začne někdo tlačit,tak jsem ve stresu.A píšu jenom to,co mě baví.Takže ne,nedělám to pro úspěch,ale pro sebe a i pro čtenáře.Taky bych chtělo zprovoznit nějakou parodii.

*

Jsi se sebou spokojená?

Vzhledově ano..Aha,to nemělo být  v realitě.....Ano,jsem spokojená s tím co vyvářím.Možná ostatní ne,ale je mi to jedno,protože se mi to líbí,a jestli ostatním ne,tak je to jejich problém.Já to kvůli nim měnit nebudu.Já,jak jsem řekla,jsem spokojená.

*

*

*

Tak to je všechno,doufám že jste se dozvěděli můj názor.A doufám že se líbilo.A taguju? Nevím kdo další má tady Wattpad.Takže taguju všechny,co se jim bude chtít a co mají Wattpad. Takže doopravdy všechno,já doufám že jsem splnila.Takže

Čus


Komentáře

Penny2(Nesnášíme matiku!!!!)

pouchlusněbe: Napíšeš třeba pod nějakou knihu komentář.
Jestli se té dané osobě zalíbí tvoje příběhy,
tak tě začně sledovat (takle to zafungovalo na @LeBaterku
i když mi ten follow nechce vrátit smajlsmajl)

Penny2To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.