Brownies
Hra - Brownies
Video se načítá
My Dolphin Show
Hra - My Dolphin Show
Video se načítá
Bella's Wedding Cake
Hra - Bella's Wedding Cake
Video se načítá
Farm Frenzy 3 Ice Age
Hra - Farm Frenzy 3 Ice Age
Video se načítá
Make Me a Model
Hra - Make Me a Model
Video se načítá
Jump Off
Hra - Jump Off
Video se načítá
 

A fading no one

Easter Tag

Dobré ráno,dámy a pánové.Vítám Vás u dalšího článku,který je zase tag.Vypadá to,že každý druhý článek na mém blogu bude tag,ale celkem mě to baví.A hádejte kdo mě zatagoval? No přeci naše skvělá,úžasná,chytrá,kreativní Penny2.Nemůžu se divit,taguje mě do všeho a nějak mi to nevadí.Očividně jsem první.A ještě něco,někomu jsem slíbila že ho tagnu,a ona ví,kdo to je.Ok,to stačí,jdem na to:

*

*

*

Máš ráda velikonoce?

Docela ano.Já vím že to má svoje nevýhody,ale taky výhody.Ok,ok,kluci nás přijdou vymrskat pomlázkou,dostanou vejce a podobně,ale my,teda u nás v rodině, na ně za to můžeme vychrstnout sklenici vody.A myslím,že to za to stojí.No,aspoň ty jejich obličeje,když je vidět,že to nečekali.To je to potom nejlepší.Ale,dělá se to u nás v rodině,nemůžu to udělat ostatním klukům z vesnice.To by mě oni,nebo jejich rodiče zabili.Vlastně,spíš umlátili pomlázkou,ale to neva.A mám je ráda ještě kvůli něčemu.Překvapivě máme prázdniny.Sice jsou trochu kratší,ale jsou to prázdniny.

Co si o nich myslíš?

Co je to za otázku? Jsou dobré,v naší rodině,hodně dobré.Takže : Velikonoce- Myslím si o nich,že jsou fajn,i když tě kluci přijdou vymrskat.I my jim potom můžeme udělat nějaký naschvál.Jsou prázdniny,všude je barevno,pokud zrovna není hnusně. Velikonoce jsou stejně jako Vánoce originální a nic je nemůže nahradit.Jo,nedávají se dárky,ale peče se mazanec,beránek,zajíček,malují se vajíčka,pletou se pomlázky.Někdy i o Velikonocích připadám jako pětileté dítě.Ale nějak mi to nevadí.

Když jsou Velikonoce,chtěla bys být holka nebo kluk?

Všechny otázky jsou na jedno brdo.Chtěla bych být tím,čím jsem normálně.Holkou.Jak už jsem psala,sice nás kluci mrskají,ale my máme i svoje vychytávky.Můžeme na ně chrstnout vodu,vzít jim pomlázku a vymrskat my je.Je toho spousta,co můžeme dělat.Kluci mají taky výhody-dostávají vajíčka,mrskají nás pomlázkou,ale taky mají svoje nevýhody.

Jak je u Vás slavíte?

Popíšu Vám to:

Ráno vstáváme okolo osmý ráno a jdeme k babi /Bydlíme ve stejný vesnici/.Tam se upletou pomlázky a obarví vajíčka.Okolo jedenáctý přijedou bratranci,teta a strejda.Potom i druhá teta a strejda.Okolo dvanáctý už jsme tam všichni a kluci nás jdou mrskat.Potom chodíme po vesnici a jdem k ostatním domům.Když se vrátíme,většinou se slušnou nadílkou,tak se zasedne ke stolu a jíme.Většinou je to husa,nebo kachna s bramborovými knedlíky a nádivkou.Bramaborový knedlíky se dělají proto,že bratranci,brácha a já nádivku nejíme.Odpoledne jdeme ven na procházku,ale jenom já,brácha,bratranci a druhá teta se strejdou.Mezitím rodiče a prarodiče na zahradu zavěsí vajíčka a když se vrátíme,tak je kluci sbírají.Na konci se sečte kdo jich má nejvíc.Potom se vrátíme domů a nakrojíme mazanec a beránka.Zajíčka máme jen na okrasu.Když dopijeme kafe/čaj tak dospělý jdou kecat a já s mladšíma jdeme ven,nebo na počítač.Takhle strávíme zbytek odpoledne a večer. V deset večer až po půlnoci jdeme/jedeme domů.Zalehneme a spíme.

Takhle to probíhá každý rok.I tento,pokud se něco nepokazí.

1*

*

*

*

Taguji - Monula11 (dočkala ses XD)

              Mika Akim

*

*

*

Ok,takže vše.Doufám že se líbilo,užívejte si Velikonoce /které ještě nejsou/ a Takže

Čus

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.