My Dolphin show 5
Hra - My Dolphin show 5
Video se načítá
Movie Star
Hra - Movie Star
Video se načítá
 

A fading no one

Nejčastější ženské "lži"

No,takže Ahoj,já Vás vítám u dalšího článku který bude o našich občasných lhaních.Neberte to moc vážně,ale zase ne úplně jako srandu.Každá občas trochu zalžeme,ale tohle se nejčastěji objevuje u nás ve třídě.

*

*

*

- „Já jsem tak hrozně tlustá, přibrala jsem, k tomu se mi dělá asi trilion beďarů, bože, jak já jsem ošklivá, dneska mi to nesluší, neumím se oblékat.“ – Naprosto miluji ty slečny, které chtějí akorát slyšet, jak krásné vlastně ve skutečnosti jsou. Viděli jste snad někdy plnoštíhlou holku říci „och, já jsem tlustá“? Když jsou, neupozorňují na to ještě více.

*

- „Ta jeho nová není vůbec pěkná!“ – Bývalý přítel si našel přítelkyni a ty jí okamžitě prohledáváš FB a zjišťuješ, jak vypadá, kdo to je, co dělá atd… Samozřejmě se to neobejde bez poznámek od tebe i tvých kamarádek, že není vůbec pěkná. 

*

- „Už je mi ukradenej.“ – To je zajímavé, že kdykoliv se objeví na blízku, tak ho nenápadně pozoruješ, znervózníš a snažíš se neustále zjišťovat, co dělá, jak se má… Mám pokračovat?

*

- „NIC MI NENÍ!“ – A nejlepší verzí je, když to ještě zařveš, to pak jde nejlépe poznat, jak ti nic není. Mimochodem já osobně považuji za nejhorší větu na světě, když jsem protivná, když mi někdo řekne, že jsem protivná, protože NEJSEM!

*

- „Vůbec jsem dneska nespala.“ – Občas se lidem zdá, že byli celou noc vzhůru, ve skutečnosti však spali a jsou sami přesvědčeni, že ne.

*

- „Mě nevadí, že jde s kámoškou ven.“ – Tvůj přítel jde místo s kamarády s kamarádkou a ty musíš dělat, jak báječná přítelkyně jsi a vůbec ti to nevadí, ale ve skutečnosti žárlíš jak prase! (Tohle není urážka..)

*

- „Mám velikost S.“ – Ty? Naposled tak před 100lety, ne? (Neuražte se)

*

- „Já vůbec neumím tančit.“ – Možná, že opravdu neumíš, ale myslíš si, že umím.

*

- „Jasně, že mě zajímá politická situace v Sýrii, nejnovější modely aut… a taky umím žehlit, prát, uklízet a vařit.“ – Holky řeknou cokoliv, když se chtějí zalíbit. 

*

- „Romantické komedie? Trapas! Nesleduji.“ – Ale opak je pravdou…

*

- „Justin Bieber? Trapas! Neposlouchám.“ – Ale opak je pravdou…  (Nic jinýho mě nenapadlo)

*

- „Měla jsem 10 skleniček vína a vůbec nejsem ožralá.“ nebo „Měla jsem Frisco a jsem ožralá!“

*

- „Jsem přirozeně krásná.“ – A ty nabarvený vlasy, nalepený řasy a umělý nehty jsou co?

*

*

*

Trochu krátkej článek co?To neva,doufám že jste se trochu pobavili,nebo taky ne... (?) (Ano,takhle to vypadá když posloucháte pořád dokola tu jednu a samou hudbu a večer už jste na pokraji demence).Já nevím co mám ještě napsat.To že Vám všem děkuju za 80 plusek? Že jste skvělé,když si náhodou přečtete můj článek,nebo sledujete můj blog?Samozřejmě pište do komentářů Vaše návrhy a znovu opakuji žádné DIY.I když,no bude Beze Smyslu,Spoutaná, tagy, videa a moje výtvory.Musím říct že psát článek takhle navečer je super. A vést noční život ještě lepší...tedy pokud nevstáváte do školy/školky/práce a podobných věciček.Hm,to mi připomíná že za týden máme prázdniny.Hurá.No tak to by bylo opravdu všechno,já se s Vámi loučím,Takže

Ahoj


Komentáře

delaja

pouchlusněbe: To jako když vidím, že tomu dotyčnýmu to vyloženě vadí, tak odejdu. Ale když je to takovej ten tón hlasu, ze kterýho je poznat, že by se nejradši svěřil někomu, tak se ptám dál... např. kámoška byla nějaká divná, tak jsem se ji ptala a nakonec se to zvrhlo a dělaly jsme si z toho akorát srandusmajlsmajlsmajl

delajaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

delaja

Úžasný článek. A myslím, že všechny tyhle věty jsou pravda. A větu: „Nic mi není" většinou automaticky přeslechnu a ptám se dál co se stalo.
Ale fakt super smajlsmajlsmajl

delajaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

ChilliVIP(ANIME!)

Super článek! Jakmile jsem uviděla ten název, musela jsem na to kliknou, zajímalo mě to.
A my ve třídě neříkáme tlustá ale nadýchaná.smajl
A jenom, kdy už bude článek pro mě?

ChilliTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

pouchlusněbe(ANIME!)

Chilli: Už to mám v konceptech a zítra dodělám poslední úpravy,původně měl vyjít dneska ale připletla se mi do toho škola.Takže počítám zítra někdy kolem třetí odpolednesmajl
Nadýchaná-Se nedá xD

pouchlusněbeTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.