Prom Queen
Hra - Prom Queen
Video se načítá
Barbie In Princess Power Dress
Hra - Barbie In Princess Power Dress
Video se načítá
Dreamhouse Quiz
Hra - Dreamhouse Quiz
Video se načítá
Rainbow Power Applejack
Hra - Rainbow Power Applejack
Video se načítá
Make Me a Model
Hra - Make Me a Model
Video se načítá
Movie Star
Hra - Movie Star
Video se načítá
Puzzle Prince
Hra - Puzzle Prince
Video se načítá
French Baguette
Hra - French Baguette
Video se načítá
 

A fading no one

Art tag

Ahoj lidi (a jiné nadpřirozené stvoření).Mám tu další tag.A hádejte co? NezaTAGovala mě Penny2. To je asi poprvé.Ne,je to od Mangle15. A protože už ho mám v schránce docela dost dlouho,tak ho splním a krom toho..momentálně nemám co dělat a učit se budu až večer.Možná.

*

*

*

Co kreslíš nejraději?

Jako fakt? Já kreslím více-méně všechno,ale většinou to,co se mi chce.Musím se přiznat (vynechává mi "s"),moc kreslit neumím.Jako,ne že by to byla katastrofa,to si nemyslím,ale nedokážu kreslit jako..ehm,nikdo mě nenapadá.Ale kreslím postavy,fnaf,rostliny,zvířata a tak podobně.Nejvíc asi fnaf.Jak v kostýmech,tak i jako lidi,ale jen holky,kluky kreslit neumím.Ale fakt,vždycky když kreslím kluka,tak to ve finále vypadá jako holka.Katastrofa nastává,když máme ve škole nakreslit nějakýho kluka.

Co pro tebe znamená kreslení?

Mám být upřímná? Kreslím hodně moc ráda,tudíž je pochopitelné že pro mě znamená všechno.Ne třeba tolik jako rodina,Zero,příbuzní ale je mi hodně blízké a kreslím každý den.Že nevíte,kdo je to Zero,tak to vůbec nevadí.Nemusíte to vědět,i když to někteří možná ví.

Jaká technika ti jde nejlépe?

Ehm,já kreslím výhradně tužkou.Ničím jiným,pokud se to vyloženě nechce.Takže asi moje stínování.Ale,nejsem mistr,nejde mi přímo žádná technika a proto si vytvářím vlastní a doufám že ještě neexistuje.Naneštěstí vždy existuje.Ale to nevadí.Já nevím.Já dělám náčrt,obtáhnutí a stínování.To je všechno co najdete na mém obrázku. 

Jak by si ohodnotila,jak kreslíš?

Tohle tak trochu nechápu.Jako,je to otázka,jak se mám ohodnotit,nebo jak kreslím? A není to trochu jedno?Já teda odpovím dvakrát /"hejty" na mě,že jsem to nepochopila/.Ohodnotila bych se kladně,ale jak jsem řekla,nejsem žádný mistr,ale podle mě,moje kreslení pod úroveň není.A kreslím vcelku normálně.Ani přímo nádherně,ani přímo hnusně.Nebo,nepřijde mi to.Podle mě kreslím totiž hezky,ale ostatní můj názor nesdílí.Neznají totiž to,co kreslím.Jo,fnaf.Problém? Kdo jo,ať napíše do zpráv,ale mě nezměníte.Smůla.

Kdo podle tebe kreslí nejkrásněji?

Já moc lidí neznám.Ve škole sedím sama a nějak necítím potřebu koukat druhým přes rameno.Ale když už něco zahlédnu,tak je to..no,řekla bych,že to mám hezčí.A tady? Moc obrázků jsem ještě neviděla,protože lidi tu dávají většinou obrázky co vytváří tady,např. Mega Anime Avatar Creator. Ale podle toho co jsem viděla kreslí hezky michaela0001,Mangle15,Penny2 a Mika Akim.Ostatní jsem neviděla,nebo se mi nelíbily.Omlouvám se.

Co si kreslila naposledy?

Já nebudu lhát a necítím se nějak trapně.Kreslila jsem dívku,co vypadá smutně,něco jako duch a Foxyho.Teho už jsem dala do jednoho ze skupin,takže ho viděli.Nekreslila jsem ho z paměti.Bylo to,pokud znáte jeden z klipů na Noticed,kde Foxy vykukuje z Pirátské stěny a jeho tvář se mění ze šťastné na smutnou a z ní na něco jako zlomyslnou.

1

A tady můj obrázek,ale je to náčrtek a ještě není hotov.

2. Je to obráceně,ale to snad nevadí.A prosím,zhodnoťte do komentářů. /Nebudu se řídit radami,ani tím,že nechcete abych kreslila,ale zajímá mě Vaše reakce/

Jak dlouho by si vydržela kreslit?

Vydržela bych hodně,ale hodně dlouho,kdybych si dávala práci,tak na jeden obrázek několik dní. Mohla bych kreslit pořád,kdybych neměla povinnosti,školu a tenhle článek.Jinak mám v plánu kreslit celý život.Zůstat u toho aspoň trochu.Nekreslit jako umělkyně,ale jen pro zábavu a tak aby se mi to líbilo.Takřže budu prakticky kreslit celý život,ale po malých úsecích,řekla bych tak půl hodinu-hodinu denně.

Kreslíš jídlo?

Prosím?! Jistěže ne.Teda,většinou.Vzpomínám na školu,kdy nám učitel dal nakreslit jídlo,co jsme měli k obědu.Jak byste nakreslili asi tak řízek s kaší a oblohou (jako zeleninovou,ne nebe).Ale občas,když nemám co dělat,tak něco takového zkusím,ale vždy to dopadne katastrofálně.Jídlo kreslit neumím a to tak,že vůbec.

Kdo je pro tebe v kreslení vzorem?

Eheh,takhle.Já vlastně neznám moc umělců,nebo lidí,kteří by mi mohli jít vzorem,protože jsem sama se sebou spokojená.Ale,můj bratranec.Je to sice šmejd a je protivný,ale umí nádherně kreslit a to je mu třináct.Ne že by kreslil tak,že to vypadá jak 3D,ale má to moc hezké.Někdy Vám sem dám jeho výtvory.A jistěže,nezapomenu,děvčata tady.Ony ví,koho myslím a kdyby ne,tak jim to dřív,nebo později dojde.

Taguju- Penny2 (tentokrát já tebe,děvče,hehe)

              jenifer lopez (nebo janifer,nevím)

*

*

*

Ok,tak vše.Doufám že jsem splnila a loučím se s Vámi+nezapomeňte ohodnotit.Takže

Huš


Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.