Horse Jumping 3D
Hra - Horse Jumping 3D
Video se načítá
Můj psí kvíz
Hra - Můj psí kvíz
Video se načítá
Frizzle Fraz
Hra - Frizzle Fraz
Video se načítá
Violetta At The Dentist
Hra - Violetta At The Dentist
Video se načítá
Epic Coaster
Hra - Epic Coaster
Video se načítá
Pony Care
Hra - Pony Care
Video se načítá
 

A fading no one

Moje hudba I.

Ahoj lidi,vítám u dalšího článku,zaměřeného na mojí hudbu.Pokusím se pominou fnaf písničky,ale jednu sem přece jenom dám.Jinak bych to totiž nebyla já.Někteří možná víte jaká to je,když řeknu že je nejoblíbenější.Myslím že je Aviators.Hm,už víte? Ne,není to Jaws,no nechte se překvapit.(jsem zlá,zase).Jo,a některé budou trochu,no,ehm,sprostší (?) a budou obsahovat krev.Chtěla bych taky upozornit,že u hudby se doopravdy nerozhoduji,jestli je tě z fnaf a podle klipu.Takže když se mi nějaká líbí tak jsem schopná poslouchat i Vondráčkovou.Jo,je to tak.Jo a...no,radši nic.

UPOZORNĚNÍ: Následující videa budou obsahovat krev.A fnaf.

1

Laskavě si ze mě nedělejte srandu a neříkejte že to neznáte. (Pouchus? Tys to taky objevila teprve před minulý rok/čas skončit stupidní rozhovor sama se sebou/| jo mluvím se sebou,problém?|)Je to moje jediná oblíbená od Bena.(Tak když jsem jich polovinu neslyšela -_-)Jak jsem řekla,bude trochu sprostá,ale snad to neva.A nechápu lidi,kteří pod video napíšou,že život je sweet,když má prachy.Tak se kruci zvedněte od počítače,jděte makat do práce a budete ho mít taky.

2

Tohle už jsem zmínila.Je to moc fajn. (pokud člověk nemá vyloženě výbornou náladu).Představovala jsem Vám jí v nějakém článku,který je taky k mání na mém blogu.Jinak klip je moc pěkný i když obsahuje MALIČKO (ano,maličko) krve.Vadí? Mě ne.Je dobrá i v nightcoru,ale mě přijde tady ta lepší.

3

Zase je lepší v nightcoru.Nutno podotknout že ani tahle není natolik špatná,aby se nadala poslouchat.Klip je moc dobrý,ale někdy na začátku trošičku nechutný.Na druhou stranu,ty předchozí dvě tam měli krev.Tahle ne,ale pokud máte strach z ošklivých lidí,roztříštěného skla,nadpřirozených efektů,zrzadlových efektů,umělého neslyšitelného rámusu,šeptu atd ..Tak doporučuji nekoukat.

4

Grenade je prostě o hodně lepší v nightcoru.Jo,je lepší a nikdo mi to nevyvrátí.Text je maličko brutální,ale snad to nevadí. (Radši ten překlad nehledejte,jinak už si to do smrti nepustíte.)No,jo,je to pravda.Vadí?Doufám že ne. (mě je to srdečně jedno,jde o Váš názor)Ehm,co dál na programu?

5

Zase lepší v nightcoru.Je hezká a narazila jsem na ní v podstatě před měsícem náhodou. (když jsem poslouchala Grenade)

6

Vadí že jsem ji sem dala v just dance verzi? Ano? Tak nemusí.Na tohle jsme dělali akademii.Museli jsme se účastnit všichni. Dopadlo to dobře,protože jsem vyfasovala místo vzadu.Chudák Jirka,byl úplně vepředu.No,nechtěla bych to.(proč mi pořád vynechává to blbý "s"? Už mě to štve)

7

Té hudby na začátku si nevšímejte.Nepatří do toho.Je to moc hezký a zase v jut dance -_- :D.I když ten lišák tančí jak debil.No uznejte sami.

8

Vadí? Mě se to líbí (a vím moc dobře,že tu jsem jediná).V nightcoru je to taky hezký,ale v tomhle hezčí. (Asi sem naštvala Snow Cat,slyším vrčení)

9

Až na ty debilně tvářící se..uhm,co to vlastně je?Gumítci?Obličeje? Dvojka bude asi nejlepší i když v některých případech....dokončím větu,fajn.

10

Hm,jo,líbí se mi.Vám ne? Tak to neposlouchejte,nebo jo. 


11

V tomhle jsem taky jediná a vůbec mi to nevadí.

A poslední z fnaf,pokud jste typovali Mechanical Insinct,tak správně,ale opovažte se podvádět.

12

Nejspíš by Vás naštvalo,kdybych jsem sice dala jedno video,ale v tom videu by bylo 12 songů,že? Chcete udělat radost? Tak já Vám jí udělám.Nedám to sem,vyhledejte si tona youtube.Má to obrázek toy Bonnieho a je to z pohledu Jeremyho když má masku (alergici musí skákat do stropu)A obsahuje to :

Fnaf 1 song

Five more nights (podle mě je to prostě rap na dvojku,takže žádný Five more nights)

Stay away from me

Fnaf 2 song (tohle není klasická It's been so long,to je alternative metal  a je tam napsáno :"Mia & Rissy - FNAF 2 Song (Alternative Metal Cover)" Tohle.

Jaws

Survive the night

Five long nights (to je pro změnu rap na 1)

I'ts been so long 

No more

Just gold

Mechanical Instinct (můj milášek a Just gold taky a ... ono jich je ještě hrozně moc)

Y.G.I.O (Game Over)- (taky moc hezká)

*

Lidi jestli si budete pouštět samostatně čtvrtou od zhora,tak se nelekněte.Nejsou tam jumpscary,ale,uvidít sami

*

*

*

Fajne,první díl za mnou.A k čemu tento naprosto zbytečný článek? Abych pořád nedělala jenom tagy.-_-.A taky,abych Vám trochu představila svůj hudební svět. (michaelo0001 jestli jen cekneš,tak se nevyhneš konfrontaci se mnou -_- :D)Ne,toho si nevšímejte.(Ted' budou zvědaví ještě víc,no super -_-) Je na čase končit.Polovina z Vás skáče do stropu a ta druhá bud' usnula,nebo je mrtvá.A ještě něco.Jelikož je na mém blogu 124 plus,tak mě můžete požádat o jakýkoliv článek,ale něco vtipného bude až na Velikonoce.Budu dělat i DIY i když se mi to příčí.Co bych pro Vás neudělala (první,poslední :D).Fajn,tak pište a zatím

Zdar

P.S. Mám to zařadit do "O mě" nebo "Hudby"?


Komentáře

pouchlusněbe(ANIME!)

Mika Akim: Můžu tě potěšit (snad).Celá další hudba bude fnaf (pokud to čte jedna nejmenovaná osoba,musí dostat astmatický záchvat)smajl

pouchlusněbeTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.