A fading no one

School Tag

Takže..ehm,zdravím a vítám u dalšího článku.Tentokráte je to po "dlouhé" době zase Tag u kterého jsem se zeptala,jestli bych ho mohla udělat.Spectra mi to dovolila,takže tisíceré díky.Krom toho mám v záloze ještě Book Tag,také od té samé osoby (opět tisíceré díky),ale to nevím kdy bude.Možná si říkáte,proč sakra nejsem ve škole.Nejsem nemocná,ani nejsem simulant.Můj bratr je nemocný (opět) a (opět) ho nemá kdo hlídat.Tohle se mi líbí.(:D)

Takže stačilo a jdeme na to.

*

Máš ráda školu?

Znám i lepší věci,ale ano.Mám jí ráda hned z několika důvodů.

1.Kdybych tam nechodila,byla bych blbá (nevzdělaná,vyberte si) a neměla bych nejmenší šanci sehnat si práci,za kterou bych uživila sama sebe a svou budoucí rodinu. (Možná)

2.Těším se tam i na spolužáky.(Ne spolužačky).Je s nima sranda,ale vyloženě přátelé nejsme.

3.Pár oblíbených učitelů.

4.Možnost v některých předmětech nic nedělat.Kupříkladu biologie,když koukáme na nějaký dokument,nebo zeměpis,když něco říká,ale výpisky si dělat nemáme.Nebo když zkouší. (A to jsem potom hodně ráda,že nejsem u tabule já)

5.Hraní čehokoliv o přestávkách.Ať už je to fotbal,na třetího,karty,kopaná,vybíjená...o vše se v naší třídě provozuje.Nebo můžu kupříkladu poslouchat hudbu.

*

Máš nějaký oblíbený předmět?

Zajisté.Mezi moje oblíbená patří angličtina a dějepis.Je mi to jasný.Říkáte si něco ve smyslu "Dějepis..!Jak-?!" Úplně jednoduše.Učí moje oblíbená učitelka,testy jsou lehké 

,,Lhářko!Z toho předposledního máš za tři!"

Stejně mi vychází za jedna,nakonec. (Uf).Ano,na předposlední jsem se neučila a nečekala jsem,že tam budou otázky takový,jaký tam byly.A má to ještě jeden důvod,který mi nebudete věřit (Už to vím předem),ale je to pravda.Dva týdny jsem chyběla.A dějepis máme dvakrát týdně,což znamená čtyři hodiny (pokud se to nepřehazovalo,nebo někdo nesuploval).A to znamená osm a víc stránek výpisků.A ačkoliv se většina nudí,mě o zajímá.

Co se týče angličtiny,měla jsme ve čtvrtletí za dvě a teď mám za jedna.A to díky mým drahým třem sloupcům (minulý čas).A potom díky projektům a probíráním už starých látek.

*

Jaký je tvůj každodenní účes do školy?

Protože jsem se nechala ostříhat a mám vlasy po krk,tak rozpuštěné.Popravdě to ani moc jinak nejde.Ale když jsem ještě měla delší,tak,pokud byly vyžehlené tak rozpuštěné,jinak cop,drdol nebo culík.Taky občas jsem měla rybí cop a falešný culík.

*

V kolik ráno vsáváš,když škola začíná v 8:00?

Jak kdy.Dneska v sedm (A to jsem nevěděla,že zůstanu doma).Jindy v pět nebo čtyři ráno,protože se mi prostě spát nechce.Ale většinou v šest.V šest je pro mě tak akorát,protože se musím upravit v koupelně a to znamená vyčistit pořádně zuby,protože mám rovnátka,vyžehlit vlasy,pokud je to potřeba,učesat a nějak decentně nalíčit.Potom se obléct a buď se ještě učit na nějaký test,na který jsem zapomněla,nebo přečíst něco,co jsme měli,nebo domácí úlohu a podobně.Když ale zjistím,že to mám,tak si úplně v pohodě sednu k počítači.Mimochodem,budík mám každý den nařízeného na šestou.

*

Jaký předmět nesnášíš?

Asi jako skoro každý.Fyziku,matiku.

Fyzika - Máme učitele,který před měsícem prodělal infarkt.Divíte se,že ještě učí?Já taky.A hned jak přišel,na jednu hodinu nám dal testy a tím,že se máme učit,i když tu není a i když o testu nevíme.Nejhorší na tom je,že to byla látka,kterou jsme probírali týden předtím,než měl infarkt a dá to rozum,že jsme jí ještě neměli pořádně probranou.Dopadlo to - dva,tři,dva.Díky bohu.Před tím jsem měla ještě trojku a jedničku,takže jsem celkem zvědavá,co mi nakonec dá.Prosím dvojku,dvojku!A je to takový ten tip,že když něco vykládá,tak do toho vplete nějakou svojí historku a potom se diví,že nic neumíme.

Matika - Matika sama o sobě není špatná,i když mám ráda jenom geometrii...i když,ty vzorce...Ale máme příšernou učitelku.Je to upnutý tip,není s ní moc zábava,jak mile něco nemáte,třeba jen jednou,žákovskou na stůl.Něco nechápete,nevysvětlí,neoznámí testy dopředu,máme se učit.Aha.

*

Jakou hodinu bys přidala do rozvrhu?

Dobrá otázky k zamyšlení.Asi by to bylo fotografování,úprava čehokoliv na počítači,grafiku a malování.Existuje výtvarka,ale tam máme přesně zadané téma a přesně řečeno čím musíme kreslit/malovat.Tohle by bylo libovolná technika,libovolný předmět.Ale vím přesně,co by chtěli spolužáci.Provozovala by se první hodinu a dozor by nebyl potřeba.Každý den.Hodina spaní

*

Co děláš,když se nudíš v hodině?

Kreslím si...Miluji,když nic neděláme,nebo máme učitele na suplování a máme volnou hodinu.Většina třídy je na mobilu-Ano,na mobilu.Učitelům to vadí,takže to musí dělat potajmu.Zase si připadám divně,když si kreslím,ale je to lepší než furt čumět do mobilu.A sedím sama v poslední lavici u okna,takže někdy prostě zírám z okna a ani si nevšimnu,že na mě někdo upřeně zírá a myslí si,že už jsem se dočista zbláznila.Nezbláznila,jenom to je můj koníček.

1

(Sorry za příšernou kvalitu a za to,že je to obráceně)

*

Vycházíš dobře s učiteli a učitelkami?

Jak se kterými.Hodně dobře vycházím se dvěma a to učitelka na češtinu a dějepis a učitelka na angličtinu.Jsou fajn a navzájem se máme tak nějak v oblibě.Potom ale na scénu připadá učitelka matiky,učitel fyziky se kterými se v oblibě nemám vůbec.Ani oni moc mě nemusí.Potom jsou učitelé které nemám ani ráda,ani je nesnáším.A těch je většina.

*

Dostala jsi někdy poznámku?Pokud ano,za co?

Jo.Dvakrát se zadařilo.V pátý třídě za to,že jsem se neomluvila že nemám učebnici vlastivědy.A v sedmý za nesplněný úkol.Z čeho jiného než z matiky.Ha,zapomněla jsem narýsovat výšky tupoúhlého trojúhelníka.

*

Co tě ráno budí do školy?

Buď já sama,nebo budík v mobilu.Timely,melodie primus. (Zase dělám reklamu aplikace,sakra. -_-).Ale jsem s tím hrozně spokojená.Grafiku a zaručení,že vás to probudí.Anebo ještě,ale to málokdy,rodiče.To v případě,že zaspím.

*

Jsi někdy ve škole na HPD?

Ne.Za prvé,není čas,

2)Nejsem až tak závislá

3.)mhpd.cz (či jak) je na nic.

(Nejlepší stručné vysvětlení)

Ale i kdyby,tak co jako.Můžu být kde chci.Tečka.

*

Co ty a obědy?

Naše školní jídelna je tak dokonalá,až se mi z toho dělá špatně.

Ne kecám.Někdy je to hnus ale jindy je to i dobrý.A já mám i tu možnost,že si můžu vybrat ze dvou jídel.Logicky si dám to lepší.Ale když máme odpolední vyučování,tak automatiky dvojku,protože je tam menší fronta,nebo si zajdu něco koupit.

*

Učebnice VS sešit?

Sešit.Rozhodně.Učebnice se nesmí nějak poškodit,aniž byste je potom museli platit.U sešitů je to všem úplně jedno.Ať si už vytrháváte listy,nebo malujete,píšete tajné vzkazy,děláte z něj míč na kopanou...

Já většinou trhám a kreslím.To je důvod,proč mám u většiny předmětů druhý sešit...

*

Koho taguješ? - Nevím jestli už to dělali,takže pokud ne,Penny2 (A na Wattpadu to platit nebude.Hezky tady)

(Mimochodem,taky vám přijde nesmírně egoistický dělat ty tagy?Já nejsem hvězda,ale dělám je ráda)

A...eh *přemýšlí...*Nevím,kdyžtak napište do komentářů,nebo si ho prostě vezměte.

*

Takže,toto je všechno.Rychle to uteklo,že?

Tak zatím

Čus



Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.