My Dolphin Show
Hra - My Dolphin Show
Video se načítá
Bella's Wedding Cake
Hra - Bella's Wedding Cake
Video se načítá
Farm Frenzy 3 Ice Age
Hra - Farm Frenzy 3 Ice Age
Video se načítá
Make Me a Model
Hra - Make Me a Model
Video se načítá
Jump Off
Hra - Jump Off
Video se načítá
 

A fading no one

Moje kosmetická kabelka

Hoj lidi.Vítám Vás u dalšího článku jménem Moje kosmetická kabelka.Chtěla bych Vám představit,svoje pomůcky na líčení.

*

*

*

Předem se omlouvám,že to bude obráceně.Budu muset zjistit,jak to.

Omlouvám se za hroznou kvalitu fotek.Můj mobil je skvělý,ale ne v ohledu focení večer.

*

Začnu tím nejjednodušším.U mě to jsou oční stíny.

Nevím od jaký je to značky ale to "Q" tam značí Queen.

To je vnitřek.Jsou tam oční stíny od bílé až po tmavě modrou.Štěteček.Zrcátko,které se tady vážně hodí.A pudr,který nepoužívám.Dostala jsem to k Vánocům a u mě mají úspěch.Nejvíc používám světle hnědou /druhý řádek,druhá/ a občas,na konečky víček tmavě modrou.Zrcátko není takové to klasické plastové,ale normální.Vidím se v něm dobře,nezkresluje.Pudřenku jsem ještě nepoužila a ani se nechystám,i když myslím,že zvolili pěkné odstíny.

*

Následuje řasenka

Jo.Jedna je od Miss sporty a druhá od Gabriella Salvete.Víc používám Carby /ta růžová/.Podle mě má větší objem a líp řasy vytvaruje.Miss je dobrá a líčím se s ní především na slavnostní události.Tam,dle mého,pasuje líp.Ale obě dvě jsou fajn. /proto mi už skoro došly/.

*

Rozčesávadlo /není to asi nepsaný správně,ale co naděláš/

Znáte ten pocit,když se vysprchujete,nerozčešete si vlasy a ráno Vám prostě nejdou rozčesat? Já jo.A proto jsem si to koupila.Je to od Glisskur /já nevím jestli je tam mezera,nebo ne./Pomáhá dokonale a mám ho už pár měsíců.

A co víc? Mám po něm nádherně hebké vlasy.

*

Lak na nehty

1. Je to tmavě fialový lak,rychle zasychá a já i ho velmi chválím.Jo a je od Astor .

2. Tohle je průhledný a většinou s ním jenom přelakovávám lak,který jsem nanesla předtím.Je od This is It /asi,já o beru z toho obalu/

3. Je sice bílý,ale když chcete,aby byl doopravdy bílý,musíte nanést pár vrstev,jinak je totiž skoro průhledný.Je od Colorama.

4. Tohle je průhledný lak se třpytkami.Hodí se na ples a je od NYC.

5.Tentokrát modrý se třpytkami.Jr od Gabrielly Salvete a měla jsem ho na Vánoce spolu s bílým.

6. Fialovo-modře perleťový.Jo,blbý název,ale je to tak.Je hodně světle fialový,až modrý a je to na způsob perletě.Značku už nevím.

*

Voňavka

Já jsem si oblíbila od Adidas.Původně jsem chtěla od Pumy,ale zalíbila se mi tahle a proč si neudělat malou radost k Vánocům,že?Je to směs ovoce a vůně růže.Mě to tak připadá.

1

To je ona.Mě připadá naprosto úžasná.Stála mě okolo tří stovek.Vánoční výprodej.A jak jsem psala,je od Adidas "For her" |pro ní|.

*

Antiperspirant

Pf,to je teda název,Když mluvíte,tak Vám to ani tak nepřijde,ale když píšete tak je to něco jinýho.No nic.Antiperspirant je věc,za kterou se stydět nemusím.Mám tělák,jsem zpocená,cítím že trošičku smrdím a co udělám.Vytáhnu,nastříkám a je po.Samozřejmě jen dočasně.Já mám tři-dva v kuličce a jeden ve spreji.Ten nosím na tělocvik.

1

Jeden je teda od Nivei,ten požívám na tělák.Potom od Fa,ten většinou na gymnastiku a Dove ten je na doma,nebo když se chytám do školy.

*

A to je všechno.Samozřejmě toho mám víc,ale musím Vám tu ukazovat všechny šampony,mýdla,hřebeny,nůžky na nehty,pilníky,zubní kartáček,zubní pastu a spoustu dalšího?Určitě Vám tu nebudu vypisovat celou mojí /rodinou/ koupelnu.Tohle byli základní potřeby.

*

*

*

Fajn,takže všechno.Děkuji že jste si udělali čas na přečtení tohoto nezajímavého článku.Takže 

Zdarec

Komentáře

151500(Dívčí poradna☼)

Ta voňavka od značky adidas je opravdu skvělá.. Sestra ji má ale už v ní skoro nic není, jelikož se s ní voňám já. Jo.. a myslím že se dá sehnat i levněji. PROSTĚ BOŽÍ smajl

151500To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

pouchlusněbe(ANIME!)

151500: Já vím,že se dá sehnat levněji,ale byli Vánoce a rozhodla jsem si udělat radost.A krom toho,v naší drogerii je všechno příšerně předražený a k internetu nemám důvěru.Jinak moc děkuji.

pouchlusněbeTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.