Elsa frozen Flu doctor
Hra - Elsa frozen Flu doctor
Video se načítá
Samurai Fruit
Hra - Samurai Fruit
Video se načítá
Shopaholic Hawai
Hra - Shopaholic Hawai
Video se načítá
 

A fading no one

Otázky které (můžou) zajímat Tag

Nazdar lidi! Jsem tu (především) já a tag,do kterého mě tagla,kdo jiný než Penny2. Neočekávaně.A ještě takový otázky,no uvidíme.Ne,nebudu podvádět.Jo a jinak,nemůžete někdo domluvit (třeba i násilím) bráchovi aby mi přestal ničit má "umělecká" díla?! Včera jsem zase něco kreslila a on mi to zmuchlal.Jestli to takhle bude pokračovat tak se nejspíš mých kreseb nedočkáte.Pro některý to bude možná dobře,kvůli riziku infarktu. Naštěstí už mám náhradu a dovolím si říct,že je hezčí než ta,kterou jsem kreslila předtím. Fajn tak už dost.Jdeme na to:

*

*

*

Jak si přišla k přezdívce?

Jak neobvyklá otázka.Já nevím.Prostě jsem nejspíš něco namačkala do klávesnice a vzniklo z toho tohle. Ale mám i vlastní teorii,se kterou už jste se možná seznámili v jiných článcích.

P-poslušná (ne tak docela)

O-ochotná (jak kdy)

U-učenlivá (Více-méně je to pravda)

CH- chytrá (to neplatí v chemii a fyzice)

L-líná ( No co,to je toho tolik,když chci jednou za týden mít večer pro sebe a ostatní tě zaúkolují a když odmítneš tak řeknou,že seš líná)

U-umíněná (jak kdy)

S- slušná (většinou)

N-nebezpečná

Ě-nĚkdy výbušná (poslední dobou se to stává pořád častěji a častěji)

B-blbá (Ostatní si o mě myslí že jsem debil)

E- emocionální (Emoce,nemám ráda když někdo ubližuje zvířátkům,asi předevčírem byl v Síni slávy článek o kočce,které říkali Ošklivka,ten příběh mě dojal a chtělo se mi brečet)


*

*

Kolik měříš?

To Vám tu mám vysolit kolik měřím a vůbec to nerozepsat? K tomu mě nedonutíte.No,tak především, na kolik by jste mi tipovali? Dám vám nápovědu,není to méně než 165 cm a není to více než 185 cm. To jsem vám pomohla co? Já sama nevím,kolik přesně měřím ale je to něco okolo 175 cm - 179 cm.Myslíte že je to hodně? Jsem jedna z nejvyšších ze třídy a  klukama. Zvolíme průměr.177 cm.

2.Ne tolik doopravdy ne.

*

Kolik vážíš?

Ježiši,ještě se mě zeptejte,jestli jsem astronaut.Upřímně? Jsem hodně hubená,teda na svůj věk. Holky z naší třídy váží okolo 55 kg - 70kg,já vážím 53 kg.Ale podle mě je to normální,byla jsme za doktorkou a říkala že sice nemám úplně tu normální váhu,že bych musela přibrat aspoň 5 kg,ale že anorektička nejsem a ani bych být neměla. No,když jsem byla na základce v 5.třídě,tak jsem měla asi 50 kilo a v 7. třídě asi 47 takže.. Lidi,hlavně nechtějte být anorektičky. Je to nemoc a může se na ní i umřít. Já vím že chceme být hubené,ale jakmile spadneme do kruhu anorexie,tak není cesty zpět.Teda,je,ale je nesmírně náročná a to se Vám (nám) doopravdy nevyplatí.

3

Myslím,že takhle nechce vypadat žádná z nás.

*

*

*

Fajn,tak je to všechno.Děkuji Penny2 za tagnutí a možná ted' někoho zataguju i já,jo

Taguju:

michaela0001 (doufám že je to napsané správně)

Mika Akim

*

To máte radost co?No nic,tak já se  Vámi loučím,takže zítím

Zdar (a užijte si středu naplno,polovina prázdnin je fuč)

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.