A bit of my life

The end.. Forever

Ti, co nechtějí, nemusí tento článek číst. Možná si někteří budou myslet, že tento článek píšu abyste mě přemlouvali at' tu zůstanu, ale tak to není. Prosím, abyste mi nepsali že vás tento článek nezajímá, že je zbytečný.. Já to vím, a proto to nemusíte číst. Vítejte u dnešního článku, který už je poslední.  Nekončím jen s blogem, ale i s celým HPD. Nejsem tu nejdéle, registrovala jsem se 19. Srpna 2014 v 15:50 hodin. Mým prvním účtem byl Klaudia1234. Ve stejný čas a i den ukončím i tento profil. Budu sledovat ještě nějaké vaše komentáře, ale pak už se sem nevrátím, ani přes jiný účet. Možná by vás zajímalo, jak jsem na HPD narazila, a jak to všechno začalo.. Tehdy mi bylo 8 let, a já si hrála furt nějaké hry, když jsem objevila hpd. Hrála jsem tam nejčastěji, a byla jsem vždycky o několik kroků napřed než ostatní v mém věku. Byla jsem zvědavá, a chodila na různé stránky. Našla jsem tam síň slávy, to se tam mohlo ještě psát i když nejste registrovaní, a stále jsem tam psala. Jednou jsem poprosila tátu, jestli by mi nemohl založit účet. Ta přezdívka je hrozná, ale to mi bylo dříve jedno. Gramatiku jsem měla opravdu špatnou. Po 2 letech, co mi bylo 10 jsem už věděla vše o emailech, sociálních sítích atd. Proto jsem si založila nový účet Elishabeta. Asi to nikdo neví, ale tento účet měl být pro Trollování ale nakonec jsem si ho ponechala, a žádný si už netvořila. Na HPD jsem se hodně naučila, a vždycky mě to tu bavilo. Naučila jsem se o blogování, rpg, gramatiku.. A spoustu věcí. Ale ted' už tu nikdo není aktivní. Není to o tom, že jsou prázdniny, ale i celkově. Není to jako dřív, a já už sem také moc nechodím. Nepatřím sem, už si tu s nikým nemám co napsat, s nikým si tu nerozumím. Vím, je to moje úplně PRVNÍ stránka na které jsem vyrůstala, ale já už tu nechci být. Jsem o 4 roky starší, a tak už to chápete. Celé své dětství jsem strávila na hrách, místo toho abych měla kamarády, a hrála si venku. Nemám kamarády, jen falešné, a ty já mít nechci. Sama nevím jak být společenská, a ráda jsem sama. Ale já prostě nemůžu opustit všechno, co jsem měla RÁDA všechno, co mě bavilo. Ale já trávím na počítači tolika hodin. Mám jen 3 zájmy Sport, nakupování, internet. Nejsem tlustá, nenosím brýle, ale prostě jsem něčím jiná. Rozhodla jsem se, že začnu žít i v realitě. Neukončím vše, ale zbytečně jsem zahodila své dětství, které ještě nekončí, ale zbytečné ty 4 roky. Já si to neuvědomila. Ale ted' to vidím. Musela jsem tento článek napsat, a vypsat se ze svých pocitů, snad to chápete. Ale kdyby někdo měl zájem mi napsat, můžete na můj instagram: @iamkristysertori nebo nově mám blog ZDE




Těmito slovy se s vámi navždycky loučím.

Vaše Elishabeta 

Komentáře

SagkaVIP(Girl´s Dream)

A pak se divíme, že tu nejsou žádné projekty, že je aktivita na HPD téměr nulová. Když už něco člověk konečně vymyslí (viz. tvůj časopis blogerek Weekly Blog či tak nějak), tak po pár dnech napíše, že se vším končí.

Já ti to nevyčítám, sama mám tak málo času, že tu jsem max. na pár minut denně, mnohdy jen týdně. Taky jdu radši s kamarády ven, na výlet, do přírody... prostě kamkoli, než sedět u počítače.

Tak ať se ti v životě daří a měj se hezky =)

SagkaTo se mi líbí +2 To se mi nelíbí

Lucy Lupinová(Bradavice)

Viem, že ti rozkazovať je zbytočné, a ja ti ani rozkazovať nechcem, ale ja automaticky blogera, ktorého sledujem na HPD mám rada, a viac ako polovica blogerov, ktorých som prednedávnom začala sledovať, alebo aj dávnejšie (no čo, som tu len rok, veľmi dávno to byť nemohlo) odišli, a nielen že skončili s blogom, ale rozlúčili sa s celým HPD.

Každopádne, na Instagrame som ti hneď dala follow, tak to robím vždy, ak nejaký bloger alebo človek končí na HPD a napíše miesto, kde ho môžem ehm... furt špehovať? xD Dajme tomu... aby som sa s ním nerozlúčila naveky. Po všetkých sa akoby po konci zľakla zem, a Akalik (nehnevaj sa, dnes ťa už nebudem pokladať za mŕtvu, a toho Thanosa si nechaj! xD) dáva o sebe vedieť asi tak, že mi furt dáva na blog pluská, takže si vždy vydýchnem, že je OK. Že viem o nej.

A ty si pokojne daj len pauzu, pozri, ja som si dala pauzu od blogu... na dosť dlho. Ani som to neohlásila. Ale neskončila som, proste došli nápady, tak som si dala pauzu. Iní blogeri si proste povedia: každý deň, každý víkend, vydám článok. A čo ak to nedodržia? Práve preto som si ja nikdy také limity nedávala.

Ale je to tvoj účet, tvoj blog, si to TY! Ja ti rozkazovať nemôžem, ako som už povedala. Tak sa maj, uži si zvyšok prázdnin, a nezabúdaj - Na Instagrame ťa vidím! O.O smajl Preto sa asi nelúčime navždy. smajl

A o falošných priateľoch? To ja mám tiež. Niektorí sú takí, že to nevidíš, ale títo... prídu ku mne len, keď niečo chcú. Ak mám problém, tak ma nechajú tak. Smutné je, že vo svojom okolí priateľa pravého, čo mi už pomohol preniesť sa cez niečo nemám. Najbližšie bude asi cez HPD, pretože tu som získala prvú pravú kamošku: Siu23, potom AENK223blablabla (xD) a Niki, ktorú poznáme tu asi pod názvom Alubs P. W. B. Dumbledore...

Takže tak. Z mojej strany všetko. A ešte o tom konci popremýšľaj, ale je to tvoja voľba.

Lucy LupinováTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

ela(Zvířata,Youtube,Seriály)

Nemusíš hned končit na vždy smajl dej si pauzu.Já jednu dobu chtěla seknout s blogováním ale na konec jsem si dala pauzu,která trvala (mám ten pocit) od Srpna do Října a pak jsem se znovu vrátila a blogování šlo jednu chvíli jako pomásle. Ale bránit ti nebudu,tvá volba smajl. Přeji hodně štěstí.

elaTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Naty a KájaVIP(Fazole)

Chápu, že ta aktivita mohla klesnout i celkově. Ale člověk o prázdninách hodně rychle zapomene, jaká aktivita tu vlastně je. Pokud chceš odejít, bránit ti nebudu, ale podle mě je to unáhlené. Respektive je unáhlené končit navždy. Můžeš si dát pauzu a jít se sem občas podívat, když budeš mít náladu.
Říkat ve třinácti, že jsi promarnila dětství je taky blbost. Ano, "promarnila" jsi asi nejvýznamější období, ale stále tě ještě krásných pět let čeká. Dnešní mladiství mají tendenci "nebýt" dětmi až do osmnácti.
Zkusila jsi někomu napsat, že si prý s nikým nerozumíš? Nesmíš čekat, až se někdo uráčí přijít. Někdy musíš zkusit napsat sama. A především se nevzdávat po pár nevydařených konverzacích.
Do tvého osobního života nevidím, ale že bys měla jen falešný přátele? Z čeho usuzuješ? Opravdu si nemyslím, že se mezi nimi nenajdou i dobří a opravdoví.
Též by mě zajímalo, co bude s Weekly blogem. Jsem teď na něj sama, nebo se ti povedlo sehnat ještě někoho? Tím rozhodně nechci říct, že bych to nezvládla.
Přeji hezký zbytek dne. Zkus o zmíněných bodech přemýšlet.

Naty a KájaTo se mi líbí +4 To se mi nelíbí

AENK223Love1D(Bradavice)

Mrzí mě, že chceš odejít, ale zároveň ti naprosto rozumím.
Přeji ti hezký zbytek prázdnin a aby se ti v životě jen dařilo. Taková fajn holka jako ty si to zaslouží. smajl

AENK223Love1DTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.