Nejlepší hry pro holky na PS4

Nejen klukům a mužům je určená konzole PS4. Dokazuje to silná základna žen i holek, které na tuto konzoli nedají dopustit a hrají o sto šest. Možná zrovna nepaří NHL nebo Mortal Combat, ale najdou se stovky her, které potěší nejedno dívčí srdce. Jaké jsou ty nejlepší?

Trine 4: The Nightmare Prince

Úspěšná adventura, která má již své 4. pokračování přichází ve 2.5D. Známí hrdinové Amadeus the Wizard, Pontius the Knight a Zoya the Thief se vydávají do pohádkových krajin jak jinak než pro záchranu světa a musí řešit i hádanky, zdolávat překážky, zkrátka vše, co ke správné hře patří. Nováčci se nemusí bát, že se do čtvrtého pokračování nedostali, protože na začátku je vše pečlivě vysvětleno a představeno.

The Sims 4

Kdo by neznal nejoblíbenější simulátor života? The Sims jsou tu s námi již od nového tisíciletí a najdete se jen málo hráček a hráčů, kteří to nikdy nezkusili. The Sims 4 je již 4. vylepšením, které vám dovolí vytvářet simíky, jejich příběhy, určovat jejich kariéru, dispozice, schopnosti, vylepšovat znalosti a dovést je až na sklonek života (tedy pokud jim nenamícháte elixír života).

The Sims 4 je hra, ve které život a prostředí určuje hráč a má nepřeberné množství možností. Existuje i doplňkový obsah k základní hře. Vybrat si můžete různé kolekce oblečení či nábytku, poslat simíky na dovolenou, začít s nimi profesionální pracovní kariéru, pořídit jim domácího mazlíčka a mnoho dalšího. Jak tento svět bude vypadat, záleží jen na vás.

Crash Bandicoot N Sane Trilogy

Opět hra, která je známá především díky první generaci PS. Lišák jménem Crash Bandicoot musí zachránit svou přítelkyni a rovnou i celý svět před Dr Neo Cortexem, který si chce podmanit všechna zvířata a pomocí genetiky z nich vytvořit svou armádu.

Tato hra na PlayStation 4 obsahuje všechny tři známé díly (Crash Bandicoot, Crash Bandicoot: Cortex Strikes Back a Crash Bandicoot: Warped), které jsou ale graficky a zvukově značně přetvořené a vylepšené, takže jsou ještě vtipnější a zábavnější.

Spyro Reignited Trilogy

Dráček Spyro zahřeje srdce každé holky. Je roztomilý, milý, vtipný, ale přitom nebojácný a odvážný.

Hrdina ikonických plošinovek se vydává na svou pouť po obřím otevřeném světě ve třech dílech (Spyro: The Dragon, Spyro 2: Ripto’s Rage, Spyro: Year of the Dragon), ve který osvobozuje zajaté draky z rukou Gnasty Gnorca, Ripta a zlé čarodějnice, kteří se snaží ovládnout svět.


 
zpět na seznam článků

Komerční sdelení   |   Publikováno: 03. 02. 2020   |   Zobrazeno: 17379x

Témata článku:Hry