SuperStar 2015 (3. díl)

Zatímco minulý díl se nesl ve znamení těch nejhorších výkonů českých a slovenských uchazečů o post SuperStar, tento díl bude věnován naopak těm nejlepším. Který pěvecký výkon hodnotíš ty sama jako ten nejlepší a který z finalistů má, podle tebe, skutečnou šanci na výhru?

Zajisté tě nepřekvapí, že nejlepší výkony pocházejí z castingových a semifinálových kol a mají je na svědomí hlavně ti finalisté, kteří jsou aktuálně ve finále – případně byli v minulých kolech vyřazeni. Tyhle čtyři holky a čtyři kluci předvedli to nejlepší a rozhodně se nemusíme obávat, že bychom o nich v budoucnu neslyšeli. Mezi těmito finalisty se totiž skrývá skutečný vítěz.

Už jsi viděla ty nejhorší výkony ze SuperStar? Ráda by ses dozvěděla, kdo se stal vítězem Hvězdné pěchoty v minulých letech? Sleduj SuperStar 2015 (2. díl)!

Sabina Slepčíková

Sabina Slepčíková je jedinou soutěžící v SuperStar, která se může pochlubit tím, že ačkoli je velmi mladá (23 let), už je také maminka. Zpěv miluje už od svých devíti let, pravidelně zpívala v orchestru, což je znát na jejím trénovaném a příjemném hlase. Běhen studia na střední škole se rozhodla odcestovat do Kanady, kde má přítele, s nímž má mimo jiné i osmiměsíčního chlapečka. 

Emma Drobná

Emma Drobná je jednou z nejoblíbenějších finalistek SuperStar a její kariérní vyhlídky jsou velmi dobré. Zpěvu se věnuje už od dětství, ale rozhodně není zpěv jediným koníčkem a vášní. Kdyby jí to přeci jen nevyšlo jako zpěvačce, ráda by se pustila do budování herecké kariéry. 

Barbora Hazuchová

Barbora Hazuchová pochází ze Slovenska a její ambice, stejně jako ambice ostatních finalistů SuperStar, jsou velké. Jejím snem je tvořit vlastní skladby, pracovat na vlastních písničkách a samozřejmě je i dále zpívat. Se záložním plánem, kdyby kariéra zpěvačky nevyšla, počítá. Ráda by pracovala v oboru farmacie. 

Veronika Danišová

Veronika Danišová je jedna z nejzkušenějších finalistek letošní SuperStar. Na první pohled obyčejná dívka, ale možná bys ani neřekla, že má Veronika natočené vlastní CD. Tím pádem má i poměrně velké zkušenosti s vystupováním na veřejnosti, což je pro ni v soutěži velkou výhodou, zejména z hlediska nervozity a trémy. 

Daniel Křižka

Daniel Křižka se novou SuperStar nestane, to je naprosto jasné. Jeho šance na výhru byly obrovské, protože byl nejen divácky oblíbený, úspěchu se dočkal i u poroty. I když to Danielovi se zpěvem prozatím nevyšlo, i on má o své budoucnosti jasno. Chtěl by se konečně naplno věnovat bojovým sportům a to zejména jako trenér.

Dalibor Slepčík

Dalibor Slepčík je jedním z nejoblíbenějších finalistů chlapecké sestavy finále SuperStar. Ačkoli je Daliborovi teprve patnáct let, rozhodl se jít za svým snem a pevně si za ním stojí. Chtěl by se stát dobrým a úspěšným zpěvákem, rád a neustále se ve zpěvu zdokonaluje a to je jeho výhoda, protože na sobě umí pracovat. 

Štěpán Urban

I Štěpán Urban má naprosto jasno v tom, co by chtěl v životě dělat a kdyby mu kariéra zpěváka přeci jen nevyšla, záložní plán už má. Chtěl by se stát hercem. Je ovšem málo pravděpodobné, že kariéra zpěváka nevyjde, protože Štěpán má opravdu dobře nakročeno a je velmi ambiciózní. 

Pavol Kovaliček

Pavol Kovaliček nevyniká jen ve zpěvu. Je nadaný v mnoha ohledech a to je na něm sympatické. Nejenže skvěle hraje na kytaru, ale je i velmi dobrým a úspěšným sportovcem. Jeho koníčkem jsou bojové sporty a v boxu se stal dokonce i vicemistrem Slovenska. 

zpět na seznam článků

Autor: Redakce   |   Publikováno: 13. 11. 2015   |   Zobrazeno: 5115x

Komentáře

Indis

Alisek6: jestli ti můžu něco napsat... Tak Česko - Slovensko má talent a SuperStar jsou podvod. Rozhoduje se hned na začátku kdo vyhraje, tím pádem ti lidi můžou posílat SMS jak magoři, ale stejně je jim to na nic.

IndisTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí
zobrazit starší komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.