SuperStar 2015 (2. díl): Hvězdná pěchota

V minulém díle jsme ti nastínili nejen něco z historie SuperStar, ale zmínili jsme se i o soutěži Česko hledá SuperStar, na kterou Česko Slovenská SuperStar přímo navazuje. Nezapomněli jsme ani na novinky, které se soutěže týkají a teď se konečně můžeš podívat na ty nejhorší pěvecké výkony, které kdy byly v soutěži uveřejněny.

Hvězdná pěchota v letech 2004-2006 – vítězové

V minulých letech se soutěžilo nejen o největší SuperStar, ale i o tzv. generála Hvězdné pěchoty. Generálem se v konkrétní sezóně mohl stát ten, kdo nejvíc svým výkonem pobavil diváky u televizních obrazovek a komu diváci poslali největší množství hlasů. Zde jsou tři hlavní generálové, kteří byli veřejností zvoleni jako vítězové. 

Anička Gleisnerová – rok 2004  

Aničce Gleisnerové neřekne nikdo jinak, než Anička Dajdou. Kromě toho, že předvedla před porotou poněkud neuspokojivý výkon, snažila se i dohadovat s porotci, že její zpěv je naprosto v pořádku. Jen posuď sama, zda bys Aničku pustila do dalšího kola. 

Štěpán Turek – rok 2005 

Ani se Štěpánem Turkem to nedopadlo nejlépe. Pro porotu si připravil svou vlastní písničku, kterou doma složil. Velká diskotéková stávka obletěla celou republiku a sklidila obrovský úspěch a velmi pobavila. 

Štěpán Fadrný – rok 2006 

Štěpán Fadrný se rozhodl uspět s písničkou od neměcké hudební skupiny Rammstein. I když nepostoupil do dalších kolo soutěže, zvítězil alespoň ve Hvězdné pěchotě. 


SuperStar 2015 – Hvězdná pěchota

Ani v letošním roce se soutěži nevyhnula Hvězdná pěchota, která má u diváků poměrně velký úspěch.  Následující výkony získaly velký ohlas a to nejen u diváků. Výrazně překvapeni byli i členové poroty. Těchto pět hudebních výkonů je v letošní sezóně považováno za nejhorší.

Adéla Hrčová 

Tohle rozhodně porota nečekala. Historicky nejdelší monolog v SuperStar má na svědomí Adéla z Orlové, která hovořila dlouhé dvě minuty. Na pěvecký výkon si porota musela počkat pěkně dlouho a jak už to tak často bývá, Adéla se do dalšího kola nedostala. 

Martin Zinek

Martin Zinek předvedl porotě písničku Zadarmo od kapely Chinasky. V jeho podání zní písnička o dost jinak a možná i proto si nezasloužil postup do dalšího kola. 

Lukáš Drutanovský

Lukáš Drutanovský rozhodně není v SuperStar nováčkem. Své štěstí v soutěži zkoušel už před dlouhými osmi lety, i tehdy se však setkal s neúspěchem a do finále se nedostal. Několik let na svém zpěvu pracoval a snažil se zdokonalit. Nicméně, ani tolik let na to nestačilo. 

David Krenželák

Ani David Krenželák neměl to štěstí. Do finále se nedostal, ale alespoň předvedl svůj výkon a pobavil porotu, nejen svým zpěvem. Kromě klasického zpěvu se navíc David Kranželák pustil do populárního black metalu, který by mohla ocenit Marta Jandová. 

Denis Rác

Denis Rác se snažil zazpívat písničku, kterou má v originále na svědomí hudebník Jan Nedvěd. Kromě toho, že na samotném začátku popletl jméno interpreta, které je snadno zaměnitelné se zvířetem, nedostal se ani do dalšího kola a vysloužil si místo ve Hvězdné pěchotě. 

zpět na seznam článků

Autor: Redakce   |   Publikováno: 12. 11. 2015   |   Zobrazeno: 5579x

Komentáře

kartotéka android(Dívčí poradna☼)

Ten poslední z nich byl asi nejlepší. neříkám,že umí zpívat,ale z nich byl asi nej... ale jako když se učím nějakou písničku a jdu tam s vědomím,že budu v TV,tak se pokusím si aspoň desetkrát zopakovat interpreta!!! neřeknu,kdyby to bylo nějaké anglické jméno,ale české? to je moc

kartotéka androidTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

mlp aplejack(sunset blvd.)

včera jsem se dívala na superstar a musim říct že Slepčíkova byla (z mého úhlu pohledu) strašlivá.smajlsmajlsmajlsmajl nakonec vypadl Urbansmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajl ala naštěstí mu dali divokuo kartusmajlsmajl

mlp aplejackTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Peris(Hudba a jiné(-:)

SuperStar nemám ráda. Bez hudby to není ono. Podle mě je to hloupé. radši se kouknu na X Factor XDsmajlsmajlsmajl
A nikdy bych tam nešla, protože bych asi s písničkou Die In A Fire moc neuspěla XD smajlsmajlsmajl

PerisTo se mi líbí +5 To se mi nelíbí
zobrazit starší komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.