Gemini School
Hra - Gemini School
Video se načítá
My Dolphin Show 3
Hra - My Dolphin Show 3
Video se načítá
Top Basketball
Hra - Top Basketball
Video se načítá
Show Jumping
Hra - Show Jumping
Video se načítá
BallieUp
Hra - BallieUp
Video se načítá
Squares vs. Circles
Hra - Squares vs. Circles
Video se načítá
Pony Run
Hra - Pony Run
Video se načítá
Kick Ass Homer
Hra - Kick Ass Homer
Video se načítá
 

Zvířecí knihovnička

Povídka hororová: Sprejař 1/10

Veronika šla s keramiky a jelikož byla zima, šla v noci. Její dům byl 3 bloky odsud. Každá den chodila pře les ale dnes, šla poprvé v noci. Šla a jelikož jí došla baterka a mobil měla také vybitý musela jít po tmě. Přesto věděla že jde správně. Vždy šla 1 blok pěšky, pak šla lesem a zbytek projela autobusem. Šla ale měla divný pocit ... . Jako že jí někdo sleduje ... .  Přesto šla ale bála se :-(. Zdálo se jí že se kolem ní něco mihlo.

Když přešla přes led čekala na zastávce. Sedla si. Jak se bála šla velice rychle a autobus jí měl jet za 17 min.  Na zastávku přišel k ní muž a divně se na ní díval. V očích mu zářily blesky. Verča se hrozně bála. Měla veliký strach. Potom muž vyndla z kapsy nějaký sprej a stříkl. Verče se zavíraly oči dokud neusla. Probudila v nějaké boudě sama zamčená jen ve spodním prádle .... . Všude okolo bylo plno krve ...

Šla si tu boudu prohlédnout a  našla ledničku kde byl dopis: Nevím jestli jsi na mě pamatuješ Veroniko, ale jsem ten chlap ze včerejška. Jeikož mám v tomto domě skrytou laboratoř kde vyrábím uspávací spreje, sem jeden včera vytáhl pokud si pamatuješ. Jelikož mi tu chybí služka, našel jsem si mladou a pěknou ... Nejen že pro mě budeš uklízet, ale budeš mi i sloužit. Nejen pracovně ale i svým tělem. Vím že jse jmenuješ Veronika Bučková jelikož jsem si to našel v tvé žákovské. Tví rodiče tě hledat nebudou. Nejsem upně chudý jak vypadám. Mám několik peněz a navíc máji jiné děti . Stačilo je jednoduše podpaltit.Tahle "bouda" je v podzemí a  má několik pater. Je to takový veliký kryt. Takže tady máš pravidla: Když přídu z práce uvaříš, uklidíš a na večer vše připravíš. 

Veronika se rozbrečela: byla sexuálně zneužitá, otrokyně a ke všemu byla odcizena od rodičů. Vařit ani neuměla a bála se trestu.


Tak doufám že se líbilo. Jen navíc sem přejmenovala jméno blogu ze Pes nejlepší přítel člověka na Zvířecí knihovnička. Tak doufám že se líbilo pokud chcete. Již jsem viděla u několika článku že to nemělo + tak jsem snima přestala.

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.