Zvířecí knihovnička

horor kapuce následníka1

Ahoj! Takže máme tu horor. Čti a PŘITOM poslouchej tuhle hudbu!  

Byli jsme s Benem a školou v muzeu. Fakt otrava -.- . Napadlo nás že bychom se mohli nějak ztratit a tenhle až do morku kosti zkažený výlet, nějak "vylepšit". A to byla právě chyba! Šli jsme a našli jsme něco "legendárního" !!! Byla to jaká si černá kapuce. A vázala se k ní legenda.

Ben začal nahlas číst: 

Kdysi ve starém bájném Egyptě, se nacházel jakýsi bojovník. Jmenoval se Ukarunadorn. Pocházel prý z Atlantidy. Byl silný a dobře ovládal zbraně a telepatii. 

Legenda:

Ve starých spisech bylo nalezeno několik různých měčů.Jeho tělo bylo munifikováno.. Povídalo se že byl moudrý a šlechetný. Pomáhal dokonce i Faraonu. Byl zástupcem, ale jak stárnul, tak moudrost vyprchala a snažil se dostat na trůn. Když měl Faraon svému synu Lienolsovi měl v ten osudný den "Ukarudonova prohřešku" být novým Faraonem. Ukarunadorn zabil Lienelse a vzal si na sebe jeho černou pláštěnku, kterou pomocí telepatie zjistil, že jí bude při korunovaci mít. Lienelsovo tělo schoval mezitím pod postel. Když odbila 12 hodina,  Ukarunadorn přišel k Faraonovi v černém plášti. Faraon nic nepoznal. Ukarunadorn byl velice chytrý a věděl co se při korunovaci na Faraona dělá. Však zkameněl když Faraon řekl toto: Takže slibuješ že tvé tělo bude tedy předhozeno lvům? Faraon  věděl že mnoho lidí se chce dostat na jeho pozici, tak před korunovací se dohodl na tajném plánu. Ukarunadorn se na něj však nachytal. Cože? můj otče? Já myslel že budu vládnout, svému milovanému Egyptu! vykřikl vyděšeně Ukarunadorn pod Lionelsovou kapucí. Faraon povstal: Odhoď plášť cizinče! Ukarunadorn pochopil že jeho plán již je u konce. Odhodil plášť. V tom však jeden ze služebníků usekl mečem Ukarunadornovi hlavu. Legenda vyplívá o tom že kdo si nasadí Lioneslovo-Ukarovo plášť, bude jeho oběť pomsty.

Wou Bene. Nevěděla jsem že umíš číst! :-"D zasmála jsem se. Ben se na mě uraženě podíval ale potom taky vybuchl smíchy. Ta legenda byla pro nás super! Ten plášť bereme sebou Bene! Hele, zakřičel Ben. Tamhle v suvenýrech prodávají úplně stejné pláště! S Benem jsme teda dali úspory do hromady a koupil plášť a dali jej tam místo starého. Asi po 2 minutách nás našla učitelka a seřvala :"-D. 

Šla jsem domů a s pláštěm. Když jsem byla v pokoji vzala jsem si na sebe plášť a měla jsem zvláštní vidění!

Bylo to rychlé! Pár vteřin a obrazec bl pryč! Že bych já byla strašpitel a měla halucinace :-"D. Zasmála jsem se. Kapuci jsem měla pořád na sobě, ale pak mě cosi vystrašilo. 

Začala jsem křičet! Co si na mě skočilo a kabát ze mě spadl! Byla jsem sama ve svém pokoji....



Pokračování příště!!!

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.