Secrets Of Shopaholic
Hra - Secrets Of Shopaholic
Video se načítá
Runway Beauty Secrets
Hra - Runway Beauty Secrets
Video se načítá
My Sweet Roommate
Hra - My Sweet Roommate
Video se načítá
Poodle Needs Owner
Hra - Poodle Needs Owner
Video se načítá
Barbie Style Quiz
Hra - Barbie Style Quiz
Video se načítá
Love Me
Hra - Love Me
Video se načítá
Monkey GO Happy Elevators 2
Hra - Monkey GO Happy Elevators 2
Video se načítá
Mina´s Beach House
Hra - Mina´s Beach House
Video se načítá
Inked Up Tattoo Shop 2
Hra - Inked Up Tattoo Shop 2
Video se načítá
Witch Room Decorate
Hra - Witch Room Decorate
Video se načítá
Sea Fairy
Hra - Sea Fairy
Video se načítá
Mahee girl dress up
Hra - Mahee girl dress up
Video se načítá
Hearts
Hra - Hearts
Video se načítá
Play Caesarean Birth
Hra - Play Caesarean Birth
Video se načítá
Resort Empire
Hra - Resort Empire
Video se načítá
 

Zvířecí knihovnička

Dárek co změní život! 4 DÍL Noční můra

TAkže 4 díl užijte si!


Když ten kluk odešel, bušilo mi srdce :-). Měla jsem takový hřejivý pocit. Ten kluk byl docela milý. Šla jsem dovenčit Kexíka. Ten už byl klidný -_-. Myslela jsem si že to udělal schválně. Když jsme přišli domu odepla jsem mu vodítko a ten tam začal skákat jako pominutý a klekla jsem si a zavolala ho k sobě. Skočil na mě spadla jsem a ke  všemu mě svalil a olízl :D. Když jsem dala Kexíkovi najíst a dala mu vodu zavolala mě mamka. Přišla jsem do obýváku a něvěřili byste kdo to byl!!! Byla tam Linn! A nějaký chlap. Linn začala křičet! TY!? A ty co?! O_o Potom máma vystrašeně s malým usměvem odpověděla tak vy jse už znáte :-) tak to nebude problém. Ten chlap se postavil a řekl: jsem otec Lindy. A s tvojí maminkou jsme se daly do hromady. V tom začalo trapné ticho. Náš "páreček" se usmíval a linda seděla otráveně a já s vykulenýma očima. Ticho by trvalo asi hodinu kdyby nevtrhnul do místnosti Kexík. Vběhl a začal kňučet. Napadl ho nějaký dobrman. Začala jsem křičet a vběhla jsem mezi ně. Lin na mě začala křičet: krávo nech je ať si hrajou!

Jenže kdybych tu "krávu" -_- poslechla Kexík by asi teď vykrvácel. Ten dobrman na mě dokonce vycenil zuby. Vzala jsem Kexíka k sobě a podívala se na něj. Vypadal celkem v pohodě jenom na bříšku měla velikééé škrábance a kulhal. Křičela jsem: Co tady dělá ten pes?! Lin: to je můj pes problém? :-) A šibalsky se usmála. Já jsem vzala opět Kexíka a běžela do svého pokoje. Kexík byl pořád ve stresu a já taky. Začala jsem brečet. Už asi jenom Kex mě chápal.


Tak doufám že se líbillo :-( pokud chceš další tak +. Když nebude alespon jedno + už to nebudu vydávat -_-. Už jsem vymazala i poznávačku psů protože byl nezájem. Jinak teda + pokud chcete další A ČAUKO! nymfíík

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.