zvířata,kreslení a další věci

Slíbený článek SLZA

Čauko :) Jak jsem slíbila článek na skupinu SLZU tak ho sem dávám.Píši to na tabletu a od vody tak se předem omlouvám za možný přepsání a tak podobně.Snad se bude líbit.

Skupina SLZA

Je zaměřena na POP styl.Skupina vznikla v roce 2014.Když světu předvedli první song Lhůta záruční,Která se stala Hitem a zařadila se mezi nejúspěšnější video na YouTube.V roce 2015 Lukáš s Petrem přispěli dalšími dvěma hity a klipy,Celibát a Katarze (původní píseň seriálu Přístav).Dostaly se do TOP5 a posbírali několik hudebních cen (slavík,Matoni a td). Důležitý milník přišel s prvním albem Katarze,které vyšlo v Pátek 13.listopadu 2015.V roce 2016 byly zas úspěšní když vypustili do světa songy Fáze pád a hymnu festivalu Léto lásky,kterou si s nimi zazpívali nejoblíbenější čeští interpreti.Na podzim se fanoušci dočkali videoklipu k baladě Pouta.V říjnu SLZA překvapila svou foto-knihou s názvem Slza obrazem.Show slzy si nenechalo ujít přes 31 000 návštěvníků.Na jaře 2017 skupina představila nový song z chystaného druhého alba,které vyjde zase v Pátek 13. ale října.Budou to dva roky od debutu Katarze.Ukázkou z nového alba je song Ani vody proud,ke kterému točili videoklip se svými fanoušky.dohromady má skupina vydáno 11 songů a na prvním albumu jich je 10.Skupina se skládá z Petra Lexy a Lukáše Bundila.

Petr Lexa

Ve skupině má zaměření zpěvák.Narodil se 5.6.1991 v Českých Budějovicích.Na základní škole se zajímal o herectví.V roce 2009 se začal věnovat hudbě a natočil tehdy první cover píseň kterou stejně jako ty další zveřejnil na YouTube (už tam nejsou,musel je smazat).Byl jedním z finalistů v Hlase československa a dvakrát se zúčastnil soutěže Česko Slovenská superstár.

Lukáš Bundil

Ve skupině má zaměření kytarista.Narodil se 18.6.1986 v Aši.Po střední škole se odstěhoval do prahy kde dodnes žije.Ke hře na kytaru byl veden od dětství,vážně cvičit však začal v 18ti letech.Studoval u kytaristů Fišera a Standy Jelínka.Krom skupině se věnuje i výuce hry na kytaru.Vystudoval techniku na ČVUT (české vysoké učení technické).Byl členem skupiny xindlX.

Skupinu SLZA založil Lukáš který hledal vhodného zpěváka a při hledání na YouTube narazil na několik cover písní od Petra.Díky tomu spolu začali podnikat.

Texty by jim měl psát snad XindlX

Doufám  že se vám článek líbil :) budu ráda za jakoukoliv reakci :)



Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.