Zuzky Blog

Strašidelné Povídky - Dveře do 13. Pokoje

Kdysi dávno v roce 1984 žila jedna dívka Lusi a její kamarádka Sára.

Jednou se rozhodli jet na dovolenou společně a sami. Ubytovali se v malém a starém hotelu u rybníka. Strašně se jim tam líbilo, cachtání ve vodě, zmrzlina a večer různé hry.

Vedle jejich pokoje byl pokoj číslo 13, na dveřích měl přibytá prkna, aby nikdo nechodil dovnitř ( ani ven ). Dívky strašně zajímalo co tam je a co se tam stalo. Jednou jim jedna uklízečka pověděla co se tam stalo.

Stalo se to takhle : V tomto pokoji bydlel jistý muž, který nesnášel malé děti. Jednou se do pokoje vedle nastěhovala rodina s malými dětmi a on si celé dny na ně stěžoval. Jednou už se tak naštval že nalákal všechny jejich děti do jeho pokoje. Zavřel dveře a už o něm a těch dětech nikdo nevěděl.

Dívky byli celé vyděšené, ale Lusi byla ta statečnější a řekla že v noci se tam půjdou podívat.

Těsně před půlnocí tam šli. Vypáčili ty prkna a otevřeli dveře. Pokoj vypadal jako ten jejich jenom nebyl až tak uklizený. Náhle odbyla půlnoc a zhaslo světlo. Když holky rozsvítili mobily, uviděli na stěně cákance krve, všude kolem nich krvavé nože a na posteli leželi 2 mrtvé děti. Neměli oči, ruce ani nohy. Dívky začali ječet a couvat. Náhle se jich někdo dotkl. Otočili se a za nimi stál starý muž, celý od krve a v ruce držel provaz. Chytil Lusi a uvázal jí provaz kolem krku. Provaz hodil kolem trámu na stropě a oběsil ji. Vzal nůž a začal jí uřezávat ruce. Sára pomalu se slzami v očích kráčela ke dveřím. Muž si jí všiml a hodil po ní nůž. Ona naštěstí stihla zavřít dveře.

Rychle běžela k recepci a všechno řekla. Celý hotel šel se Sárou k tomu pokoji. Jeden policista otevřel dveře a tam to vypadalo stejně jak to viděla Sára a Lusi při půlnoci ale nebyl tam ten muž. Do pokoje vešla četa policistů a začala tam vyšetřovat atd.

 

Od toho dne Sára nemněla klidné noci a ani ne rok po té vraždě zemřela ve spánku na udušení. Kolem krku to měla zarudlé jako od provazu.

Co když to byl ten muž? Dokončil tím to co začal? To je záhadou !!! 

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.