Zuzky Blog

Strašidelné Povídky - Zmrzlina

Ahoj, minulý díl Strašidelných Povídek se vám strašně líbil a proto tu máme další díl, pod jménem ZMRZLINA !!!

 

Kdysi dávno ( ne moc dávno, ale dávno ) žila jedna dívka Rue a její sestra Kat. Každé léto trávili čas u bazénu a jedli zmrzlinu, vlastně se tak i potkali. Rue totiž jako malá zakopla a její zmrzlina přistála na hlavě Kat. Od té doby je pro ně zmrzlina strašně důležitá záležitost a vždycky když ji jí si vzpomenou na své mládí.

Jednou přišli do obchodu se zmrzlinou, ale nikdo tam nebyl a na ceduli psali : Nebezpečí, Zavřeno.

Dívky se divily co se stalo a chtěli přijít na to, proč je zavřeno a hlavně proč je tam nebezpečno. 

Před půlnocí přišli do obchodu a schovali se. Přesně o půlnoci se otevřeli dveře a v nich stál duch, nebo démon nebo něco takového. Dívky se moc na Horory nekoukají a já taky. Každopádně se vznášel, měl na obličeji masku a v ruce držel naběračku se zmrzlinou. Dívky se strašně lekli a všimli si že ta jistá osoba jde do lednice, otevřela dveře a z ní vytáhl malou holčičku. Celá byla zmražená a jistě i mrtvá. Osoba vzala naběračku a holčičku začala rozebírat. Za chvíli neměla půlku ruky a nohy, a jistě by je neměla vůbec, kdyby nevzala Rue pánvičku a nepraštila jistou osobu do hlavy. Osoba omdlela a dívky se dali na útěk.

Po chvíli se ta osoba vzbudila a běžela za nimi. Chytla Rue a odtáhla ji do obchodu. Hodila ji do lednice a pokračovala v pitvání holčičky, zřejmě si Katy nevšiml.

Katy mezi tím běžela a běžela až doběhla na policii. Teprve tam si všimla že s ní není Rue. Všechno řekla policii a hned celá banda poldů jela do obchodu.

Když vešli dovnitř, našli jenom malou rozpitvanou holčičku a Rue v lednici. Rue naštěstí našla v lednici tlačítko s rozmražením a nezmrzla.

Od té doby už nikdy nejedli zmrzlinu a když jako dospělé jednu ochutnali, zemřeli na otravu.

 Byl to ten démon? Nebo jen náhoda? To nikdo neví.

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.