Život Song

Povídka: "Za hranice Nemožného"1

Tak tady malý příběh,nedokážu říct o čem bude nebo jaký je to styl příběhu.Musíte posoudit sami.


                                            ZA HRANICE NEMOŽNÉHO


,,Je mi  to líto.." slyším,ale stále se necítím vzbuzená.Jenom slyším okolí ale nevidím a nevnímám.

Jen vím že ležím a kolem mě někdo brečí,nevnímám doteky.

Otevřu pomalu oči,které jsou těžké na zvednutí.Mám už je otevřené úplně.A jen slyším ,,Ty žiješ !!" Nějaká paní brečí radostí a nějaký pán objímá doktora jako by byl Anděl nebeský.,,Kde to sem??" zeptám se nejistě,,Kdo jste" zeptám se ještě než mi odpověděly na první otázku. ,,Alisso !" Zavírám znova oči,ale ne dobrovolně,oči mě neposlouchají a já se citím jako v měkké pěřině.

Ted se vzbudím úplně normálně a ty neznámý lidi mi vše řeknou.,,Alisso,ty si nevzpomínáš sem tvoje matka a toto tvůj otec" řeknou nadšeně a rozjančeně až to nejde vyjádřit slovy ale jen brekem.Nepoznám jestli je radostný nebo prostě jen brečí.

,,Měla jsi nehodu.." řekne asi moje matka

,,CO ?!?,nehodu a co se stalo a proč..." řeknu překvapeně ale stejně nevěřím že by byli moji rodiče.Ale věřit jim musím protože i doktor mi řekl kdo jsou.

,,Jela si se svým bratrem autem,a narazil do vás kamion s těžkým nákladem"řekne smutně a koukne se na otce.

,,Já mám bratra ??" řeknu radostně,protože si na nic nemohu vzpomenou.

,,Už nemáš.." rozbrečí se matka ,,Když do vás kamion narazil tak jsi seděla v zadu a tvůj bratr Honza řídil,když do vás narazil kamion tak on zemřel,měl krvácení v mozku a už mu nešlo pomoct,doktoři dělali co mohli ale marně " brečí,a jde vidět že jí to opravdu vzalo,mezitím jí otec obejme a utěšuje jí ale i na něm jde vidět že to těžce nese.Jeho oči se lesknou pláčem.Má slzy v očích,v jeho modrých očích.

Do naší místnosti příjde doktor a řekne ,, Má už jen otřes mozku,ale dávejte na ni pozor má velké otřeniny a vše co ta nehoda udělala" matka mě obejme a ,, Takže jí můžeme vzít domů ??" řekne štastně ale stejně jde vidět jak její oči jsou smutné,a proč by také nebyli ,přežít své děti je to nejhorší..



Takže pokud se vám příběh líbil tak nezapomen dát like,a jestli chcete pokračování které bude napjaté.Tak určitě mi to napište,chystám i další díly :) Čauko

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.