Život Song

✞ HOROR / STORY ✞ 3.díl (pokračování)

Čauky, takže předešlí díly hororovýho příběhu se vám líbily takže tenhle díl bude závěrečnej. A jestli chcete další hororový povídky ale s jiným příběhem tak nezapomentě to napsat do komentářů nebo dát plusíka aby věděla :) Jestli budou aspon 3 plus tak udělám další povídky.Omlouvám se že je to trochu krátké ale nic jiného mě už nenapadalo :)

Tady odkááz na předešlé díly -

✞ HOROR / STORY ✞ 1.díl

✞ HOROR / STORY ✞ 2.díl (pokračování)

                                   
                              ✞Můj horor story ✞3.díl

                                                              Pravda ?? x Lež ??
                              

Začal foukat vítr a v dálce vidím náš ve vesnici největší kopec,jdu na něj a začnu mluvit na něj .Jestli je to on tak se mu snažím vše vysvětlit a zeptat se na něco.
Ale nic mi neodpovídá, fouká vítr a je zataženo a tma jak v pytli. Jdu na konec kopce na strmí svah. A najednou cítím napjetí v zádech jako by mi na ně někdo šahal a poposunoval abych spadla.

POKRAČOVÁNÍ

Před očima se mi promítne celý můj život od zčátku po tuto dobu, nemůžu hýbat se svým tělem jakoby se někdo pohyboval za mně.Necítím to co dělám a přesto hýbu rukama.Mám vykulené oči a mé hnědé dlouhé vlasy plají ve větru. Moje rudě červená noční košile také vlaje. V mysli se mi jen motá hlavou ,co bude dál ? Udělám krok zpátky. A sama od sebe se rozběhnu,snažím se zastavit ale jen skočím se zavřenýma očima............


.......otevřu oči, a uvědomím si že se mi to jen zdálo.Jsem furt na stejném místě ani krok dozadu sem neudělala. Jsou asi tři ráno  a nejradši bych šla domů ale něco mě táhne jít znovu do lesa. Zeptám se do vzduchu ,, Proč?!?" nejistá otázka pro nejistý jev.Nevím jestli je to jen moje fantazie nebo se toto odehrává doopravdy,tak nebo tak sem zmatená. Slyším hlas jako by mě opakoval do detailu.Opakuje úplně to samé. Jdu do lesa kam mě to táhne od začátku. Jdu stejnou cestou jak předtím kde byl hřbitov nějak mě to vzalo. Vzala sem zapalovač co sem našla a od té doby ho nosím pořád. U jeho hrobu zapálím svíčku a pomodlým se. I když to neumím tak sem něco pochytila od babičky. Jdu do lesa a nic. Jakoby se rozplynul. Že by si myslel že nikomu na něm nezáleželo a stačilo aby někomu na něm záleželo ?? Co když se tohle děje všude. Žeby byl opravdu posmrtný život ?? Nikdo to neví,ani já jestli nemám jen fantazii jako kniha.Nebo prostě potřebuju psychiatra ??
Jdu domů za chvíli přijdou rodiče a vidí rozbitou lampu. Já si z toho nic nedělám a jdu spát a přemejšlím o tom že všude budu chodit s rodičema. Zítra sem vše řekla ve škole a nikdo mi nevěřill až na záhadnýho kluka který přišel tenhle rok do naší třídy,nikdo o něm nic neví. A on mi vyprávěl svůj příběh a bylo to podobné. Začala semm se s ním bavit protože ostatní mě měli za blázna a on jediný mi rozumněl. Ale přišel další týden a on už se ve škole nikdy neukázal.


Za několik dní, ho našli pod tím velkým kopcem, ležel tam le už bylo pozdě.......

.....bez něj už jen smrt. A tohle čeká každého...... někdo příjde  někdo zase odejde,to je život.

Ale chybí mi a nikdy nezapomenu na to jak sem se s ním v té krátké době zblížila. Jeho modré oči a hnědé vlasy voněli jako jablko s krví....a tak to je zaky zůstane.

Jestli se ti to líbilo tak dej prosím plus :)


Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.