Život Song

✞ HOROR / STORY ✞ 1.díl

                                     ✞Můj horor story ✞ 1.díl


                                                                    Pravda??  ×  Lež ??


Ležím si jen tak v posteli zatím co svíčky u mé pravé nohy dohasínají.U mé levé nohy stale svítí ale mají podivný odlesk,všimla jsem si že jedna svíčka nemá stín což ale ta druhá má. Kouknu se na jednu svíčku ale ještě předtím si odendám vlasy z hrudi a z hlavy aby mi od svíčky nechytly.

      Nikdo není doma sem tu sama,mám strach a jsou tu hrozné zvuky,rodiče jsou na zábavě a sestra   spí u kamarádky.


Koukám na svíčku a přemýšlím co se bude dít jestli se leknu když se plamen svíčky pohne nebo budu jen tiše doufat že je tu vítr který svíčku odfukuje.Svíčka se chvěje jenom trošinku ale každou minutu trochu více co by to bylo bud duchové nebo vzduch. Věřím na duchy protože duchové existují je to posmrtný život tu děsit nevinné a vyděšené. Duchové nejsou jen pohádky ale  pravda která vás klidně usmrtí.kdykoliv kdy nebudete jistí kde ste a kde jsou nehybné věci je váš konec.

Ve škole sme četli o duchách knížku která moje tvrzení jen podporuje a sem přesvětšená že tu u nás něco je. Jsem přesvětšená že ted si tu někdo v duchu říká je na okraji smrti.Věřím že už nadešel čas a že každý kdo má tento pocit tak si pro něj ON příjde.Kdo je ON vím já a všichni kdo v něj věří je to krutý duch který je nenápadný a tvojí smrt co nejdéle protahují aby byla bolestná a nezapomenutelná. A budeš po smrti doufat že se takhle i ty někomu obděčíš jeho smrtí.


V pokojí mám zrcadlo s kterým když ho natočím na správnou stranu vydím na chodbu.Chce se spát ale tohle mi nedá usnout tak jen přizavřu oči a slyším rachot v kuchyni.To tu už sou naši ?.Asi ne tak se kouknu do zrcadla které je natočené na chodbu a vydím stín ne mně ale člověka má u sebe panenku takové jaké jsou i z hororů a pustí jí nazem rozběhne se,zavřou se dveře čekám kdy přes ty dveře proletí ale nic,jakoby nikdo nikdy neběžel.Jdu se tam kouknout abych se ujistila.A hned co sem byla na chodbě sem slyšela hlasy něco povídali jako ,,Jednou nezemřeš ale podruhé ano" uděsím se rychle ohlídnu a tam zase nic. Boím se tak se co nejvíce obleč a jdu ven bohužel máme dům v lese takže projdu tím lesem ale je velký a chce se mi spát všude slyším hlasy a kroky jako by někdo běžel vždy se oohlídnu jestli to není zvíře třeba divočák ale nikdo ani ŽIVÁ duše. Už sem na okraji  lesa a předemnou se zjeví velký černý oblak se zakrytou tváří vytáhne z "kapsy" nůž a poví ,,Tvůj konec" začnu utíkat na druhou stranu ale tam se oběví taky. je všude !!! Tak jo přeběhnu ho vždyt je to jen oblak ale s nožem .Vběhnu do něj a slyším jen svoje kroky a jak sem zděšená prostě už můj strach je cítit a slyšel kilometry daleko. Řekne ,,Mě neutečeš" ...........


Takže tohle je první díl hororu snad se vám líbil a trochu ste napjatí.A budete se těšit na další díl kde bude pokračování a dozvýte se co se té dívce stalo.

Tak AHOJ !! :)

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.