Život jak má být

"Ta dnešní mládež"

Když se nad tim tak zamyslim dnešní mládež je fakt hrozná. Každej potřeuje I-phone a potom se vymlouvaj že ho nutně potřebovali. Ale neřikam že já to někdy neudělala. I-phone sice nemám ale přála bych si ho. Víte kolik se tam toho vejde?? Strašně moc. Jenže tenhle článek nepíšu kvůli Ajfonu. Dnešní děti (první třída) mluví sprostě. A někdy i deváťáci se jich bojí. Já du na novou školu takže se těšim že tam bude trochu chytřejší kolektiv. A co si o tom myslíte vy?

Komentáře

-_Minions_-(Nemáme rádi sladký řečičk...)

Dnešní děti místo toho aby si někde hráli (tím myslím prvňaky a druháky) tak mají fb a tam fotějí selfie. Jako ano, je to každýho věc ale pak se vytahovat před spolužáky že máte hodně LIKE tak to není moc dobrý. Toť můj názor.

-_Minions_-To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

luliluk(Jsme trochu blázni.....al...)

-_Minions_-: Tahle nějak to v týhle době funguje. Dyť mí kamarádce bylo v Květnu deset a přišla do školy a kamarád jí řek všechno nej k dvacátým narozeninám. Tím myslel že aby někdo mohl na facebook tak mu musí bejt přes třináct. Já se někdy fakt divim že jim to rodiče dovolí. Dyť kvůli facebooku jsou děti zavřený celý dny doma.smajl A děkuju za komentář

lulilukTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.