Život jak má být

Škola, ach ne :(

Já vím, né každéj si to přečte. Jo jasně všichni školu NESNÁŠÍME!! Ale je na světě aspoň pár lidí co maj rozum a do školy se těší. A k nim patřím i já. Teď mě budete všichni nenávidět, ale vy jste zapoměli na svý kamarády který s vámi půdou do školy nebo na některý super učitele nebo i na u někoho dobrý školní obědy??? Asi jo co?! Protože ja si mysli že každém v sobě najde kousek radosti že de do školy. Napište mi jestli se aspoň trochu těšíte do školy. Protože já se těším.

Komentáře

Lagoona Blue(Správné Holky (SH))

hele, učitele fajn nemáme, pokud jde o ty kámoše, tak to stačí pisnout na fb a hned se můžem někde sejít a obědy jsou u nás tak hnusný, že by to ani pes nežral. Takže pro mě je škola jen jedna velká nuda.

Lagoona BlueTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

psíčánek(Pejsci a kočičky atd....)

Na co se já mám těšit do šoly,když je naše škola pověstná zlým a nevzdělaným učitelstvem? Spolužáci mě nenávidí a ve třídě nemám ani jednoho kamaráda a moje kamarádky jsou na gymplu nebo v horší třídě a já je vidim jenom o prázdninách,protože ve školnim roce na ně nemám čas a můžu jim maximálně zavolat?Obědy ve školní jídelně nejim,jim doma a kvůli učiteli,co nás učí to,co se v jiných šolách učí deváťáci musim celý dny učit,abych získala aspoň trojku z počítačů?Tak na co se mám těšit???????????smajlsmajlsmajlsmajl

psíčánekTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

PÁJA001VIP

Já se rozhodně netěším. Maximálně na kamarády ale ty můžu vidět i o prázdninách. Nejhorší je vstávání. Otravné domácí úkoly a pořád poslouchat učitele jak něco mele. Ale nejhorší zlo ze všech jsou čtvrtletky!
Přestávky by mohli bejt delší. Jednoduše se netěším

PÁJA001To se mi líbí +2 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.