Zajímavosti o psech

Moje praštěné chvilky 3 s učiteli

Ahoj milí čtenáři,

předchozí díli se Vám líbíli aspoň některým xD a tak je tu další díl ,ale s učiteli (speciál)

 

1. S kamarádkou (BFF) jsme si psali na emailu jak se nám ,,stýská" po úče. Ona ne a já jsem dostala nějakou nepojmenovatelnou nemoc ,způsobenou zjištěním ,že syn mé učitelky na češtinu chodí do naší bývalé třídy xD

A tak jako na potvoru se stalo ,že cestou domů z gymplu zastavilo před přechodem bílé auto ,ve kterém byla moje bývalá učitelka. Ptala se na různé blbosti jak jí je to podobné a potom odjela. Ale vyděsila mě až jsem sprintovala jako blbá domů.

 

2. Nesnažte se oblbnout Informatikáře českým jazykem! Nikdy! Proč? Dozvíš se!

Nechala jsem se vyzkoušet z Informatiky od mamky a sešit jsem si nechala. Ve škole jsem zjistila ,že nemám sešit a rozhodla jsem oblbnout Hampejse mluvnicí. Ale v tom sešitě bylo i jak zapnout počítač. Smůla ,co? Naštěstí mi minulou hodinu dosloužil počítač a já byla u učitelského počítače. Hmmm......byla jsem učitelka xD  to sedí (babička učitelka ,děda učitel ,teta učitelka ,prateta učitelka ,prababička učitelka ,já učitelka no ještě ne ,ale chci být).

 

3. Matikářka Raganová si opakovala naše jména. A mé nové jméno Bešíková ,Brabencová a kdo ví jak ještě zkomolí jméno Barbora Brabcová. No coment příště budu 3 ,ne?

 

4. Učitelka na základce mi předávala práci kterou jsem měla špatně.

Ona: ,,Blbě Baruško beruško! Nazdárek kašpárek!"

Já: ,,Nashledanou!"

Jestli se ptáte proč mi tak řekla tak je to kvůli tomu ,že mojí babičku obdivovala a učila se od ní má po ní piano ,ale z něj jsme si dělali srandu ,že prdí ,tak si koupila nový.

 

Vzkaz: Nikdy ,nikdy ,opravdu nikdy nechtějte poznat mé učitele! Jednou mi dokonce dělala babičky kolegyně wikipedii!

Ahoj!  

  

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.