Zajímavosti o psech

Povídka - O psovi jménem Queen (2)

Ahoj milí čtenáři,

zde je pokračovaní příběhu o malé Queen.

 

O psovi jménem Queen

2. díl - Nový domov

Neznámí střelec už měl prst na spoušti. Queen byla už tak vyčerpaná, že jí bylo jedno úplně vše. Pokusila se vstát, ale byla, tak zesláblá, že okamžitě padla k zemi. Kdyby psi uměli plakat jako lidé, určitě by, tak plakala. Zavřela nádherná očka a nehybně ležela na děsivě ledové zemi. PLESK! Na hlavu jí něco spadlo. Byl to jeden malý měkký kousek hovězího masa. Následovalo dalších 10 kousků. Když zvíře nic nedělalo, sjel po hladké stěně propasti neznámí člověk. začal Queen cloumat doprava doleva doprava a zase do doleva. ,,No tak vezmi si!" řekl ženský hlas a dal kus masa Queen těsně před čumák. Fenka si maso očuchala, otevřela jedno očko a potom i druhé. Růžovým roztomilým jazýčkem si vzala potravu a začala kousat. Očka opět zavřela a čekala na další chutný kousíček. ,,Ty jsi mrška!" zasmál se veselý ženský hlas. Když už snědla Queen všech 11 kousků a vypila čtvrt litru vody od milé ženy. Žena vytáhla z ruksaku, který měla na zádech modro-černou slabou deku. Horko těžko Queen přemístila na připravenou deku. Zabalila ji do ní a uvázala kolem ní provaz, aby jí při přemisťování nevypadla. Žena ji zvedla a udivila se, když zjistila, že je velmi lehká. Přišla ke ,,stěně" a kopla do ní. Otevřela se (ne ta holka ta stěna). Byla to taková dvířka. Asi tam nebyla poprvé. Pomalu vystoupala po schodech vzhůru. Mezitím Queen usnula.

 

,,Mami ten je hezký!" pištěli holčička a chlapeček. ,,Spíš ta. Už jsem vám říkala, že je to holčička." Malá dívenka Queen objala a řekla: ,,Chudinko moje malá." ,,A jak se jmenuje?" zeptal se chlapeček své maminky. ,,Queen"¨odpověděla maminka synovi ,,Má to napsané na obojku." Žena, která Queen zachránila ji zvedla ze studeného lina a odnesla ji k misce. ,,To jsou otravné děti viď Queen" zakřenila se žena. Za pár dní už si Queen zvykla na své nové bydliště, prozkoumala každý kout od pračky až po troubu. Ale to nebylo jediné jednoho dne přišli i zloději. Queen se jim, ale postavila do cesty a stala se tak důležitým členem rodiny. 

 

Pokud Vás zajímá jestli se dostane Queen ke svým pravým páníčkům přečtěte si 3 díl ,ale ten výjde později.

Tak zatím čágo!   

                           

Komentáře

barca04VIP(☺☻Hudba,Sranda,Zvířátka☻☺)

3 .díl
Já jsem to totiž napsala a ono se to celí nějak po*ralo.
Končí to tak že v novinách je článek o tom psovi a Sandra Arglová (zachránkyně) jim toho psa předá. Jí se po ní stýská a nakonec se dohodnou že je bude navštěvovat

Kdybych to měla psát ještě jednou tak mi s toho jebnesmajl

barca04To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.