Zábava :-) :-D

Povídka

1. díl mé povídko-knihy :D

"Dva večery sepisuju dlouhou stížnost na život, chci zrušit svoji existenci, bylo toho víc než dost" zvonil mi můj mobil mou oblíbenou písničkou. Koukla jsem, kdo mi volá, a zjistila jsem, že má nej kámoška Terka. 

"Haló?" řekla jsem. "No dost, žes mi to zvedla Nat" ozvala se Terka. "Potřebuješ něco?" zeptala jsem se. "Jo, ale, sejdeme se v naší kavárně, jo?" řekla mi velice urputně. Povzdychla jsem si. Měla jsem v plánu, zůstat v pyžamu, v teple domova. "No tak jo, v kolik Teri?". "Za hodinu?" zeptala se hned. "No tak fajn, tak ahoj" řekla jsem s tím, že to bude na chvíli. "Papa" rozloučila se se mnou, Já se vyštrachala s peřin a šla se oblíknout. Oblíkla jsem si mé oblíbené tričko s logem Rolling stone, a tmavě hnědé úplé rifle. Na oční víčka jsem nanesla světle hnědé stíny, obtáhla jsem si obočí, nanesla řasenku a nakonec jsem si rty namalovala průhledným leskem a vyrazila jsem. 

Došla jsem do kavárny a Terka už tam čekala. "Ahoj, tak co jsi mi chtěla říct?" řekla jsem poté, co jsem si u čísníka objednala horkou čokoládu. "No, je to bezva správa, myslím. Zkrátka, ten kluk, Michal, ten co se ti líbí..." zhluboka jsem dýchala a začínala jsem rudnout. Michal se mi hodně líbil a Terka to ví. "...No tak jsme si psali na facebooku a on se mi svěřil, že se mu líbíš, no, a já jsem vymyslela, že se s ním zítra sejdeš a on by tě měl zítra pozvat na rande! Tak co tomu říkáš?" zatajila jsem dech, to, že zvládla má nej kámoška? "Ach bože jsem nadšená, děkuju, děkuju!, snad to zvládnu" přepadly mě předtuchy. "Zvládneš, a proč? Protože jsi nejlepší Natálie na světě!" Usmála jsem se, a zhluboka jsem se napila z mého šálku......


Tak snad se vám to líbilo a děkuju za navštívení. Tak pokračování příště :)

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.