Zábava :-) :-D

Adventní kalendář - oblíbené vánoční písničky

Ahoj ;)

Po nějakém čase je tu znova článek do vánočního kalendáře, a po takové době je to z toho důvodu, že jsem prstě blbec, psala jsem článek přímo do blogu a uklikla se, nebyl průběžně ukládán, tak se smazal :D....byla jsem z toho otrávená, tak tu máte novej článek až dnes a podíváme se na mé oblíbené vánoční písničky ;).. Enjoy!


1. Mariah Carey - All I Want For Christmas is You

Myslím, že k téhle nádherné písni není co dodat, protože ji snad zná každý ;)...určitě i ty ;)


2. Wham! - Last Christmas

Klasika. To je vše, co jsem chtěla říct o této písni ;)



3. Train - Shake up Christmas

I love it! Já jako nevím, co vám tu mám říkat o těch písních, protože nechcu moc brouzdat do minulosti, a že jsou pro mě boží je asi jasné, když jsou v článku Oblíbené vánoční písničky, ne? :D....No, je to boží písnička prostě! :D



4. PJAY - Kouzlo Vánoc

PJAYe mám strašně ráda, ale když vyrukoval s tímto, tak si mě získal úplně ;). Co tebe?



5. Do they know it's Christmas - Band Aid

Píseň, složená speciálně pro multikoncert Live Aid, pořádán pro výběř peněž do Afriky a potlačení hladomoru, který zde panoval. Celý koncert se odehrál roku 1985 a objevily se tu skupiny jako Queen, Led Zeppelin či bývalý člen skupiny Beatles, Paul McCartney. Pro poslech přikládám verzi z roku 2014 ;)



6.John Lennon, Yoko Ono - Happy Xmas (War is Over)

To, že jsem milovník Johna je jasné a stejně tak bude zřejmé, že tuto píseň miluju ;)...Je tak nádherná, má dojemný klip...je úžasná ;). Byla napsána na protest proti účasti USA ve Vietnamské válce, jde to dost poznat z toho textu, jen se zaposlouchejte ;)

Takže Love and Peace, because War is over ;)



7. Xindl X - Štědrý večer nastal

Tak úžasnou recesi jsem předtím ještě nikdy neslyšela a myslím, že ten počet disliků je nespravedlivý ;). Pazderková a Taclík to v tom klipu skutečně zabíjí a dodávají na tom zabavném dojmu ;):D. O Xindlovi nemluvě :D



Tak to by bylo vše pro dnešní článek, který byl kratší, ale i tak doufám, že se vám líbil ;). Do komentáře mi napište, která písnička se vám nejvíc líbila a která vánoční píseň je vaše nejoblíbenější ;)... A nezapomeňte, že už jen 7 dnů do Vánoc ;)...Lis :)

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.