Zábava :-) :-D

Moje kosmetické produkty

Ahojky!

Vítej u dnešního článku, pojednávající o mé kosmetice, neboli líčidel, které nyní používám :). Není jich moc, snažím se vždy malovat/vypadat přirozeně, protože ani mě se nelíbí, když vidím holku, který by byla pěkná, ale je zmalovaná, jak bůhvíco! :D:). Takže jdeme na to!


1. Make-up - NYC: Natural Matte

Tenhle make-up mám strašně krátce, ale i tak mohu říct, že je fajn, protože opravdu zakryje :). Samozřejmě, když máte nějaký beďar, který je prostě takový nějaký ošklivý (nevím, jak to popsat, ale takový otevřený? :D),

tak je prostě podle mě lepší, těm pupínkům se makeupem vyhnout, jelikož to bude ještě více nápadné ;). Ovšem záleží na vás ;). Na etiketě tedy píšou, že vydrží 8 hodin, bez lesku, což je fajn, jelikož se nemusíte potírat pudrem, takže o jeden produkt méně, ovšem vám makeup nevydží tak dlouho :). Mám velmi světlou pleť, takže mám 001 odstín - nejsvětlejší ;). Netuším, kolik stojí, jelikož jsem jej dostala od kamarádky k narozkám. Ale na internetu se ta cena vyskytuje okolo 100 kč, takže myslím, že to není tak zlé ;)



2. Korektor - Miss sporty: So clear

Toto je jediný korektor, který momentálně používám, a jak jinak, než 1. odstín :D. Používám ho nyní již jen na nedokonalosti, které make-up nezakryl. Stál, tuším, 60 kč, což mi taktéž přijde jako dobrá cena ;)



3. Gelová řasenka, gel na obočí - Essence

Tento produkt mám již přes rok, používám ho teď častěji než na řasy, tak na obočí, vlastně to je jediná kosmetická úprava obočí, kterou dělám. Obočí si tou řasenkou pouze vytvaruji a vydrží mi tak dlouho v požadovaném tvaru ;). Je to dobrá alternativa, pokud se třeba necítíte na to, líčit si řasy černou řasenkou, nebo jste třeba mladší ;). Stála myslím, že taky 60 Kč :)



4. Řasenka - Miss Sporty: Pump Up Booster

Obyčejná, černá řasenka řasenka na objem. Upřímně, nepřijde mi, že by to ten objem nějak vykouzlilo, což je jeden z důvodů, proč si myslím, že reklamy na řasenky jsou jedna velká lež ;). Čistě můj osobní názor :). Nícméně, tuto řasenku mám ráda, hlavně kvůli huňatému kartáčku :D:). Cena je kolem 100 kč ;)



5. Paletka očních stínů - Claire's: Be you tiful

Jedná se o paletku s 12-ti stíny na oči, většina z nich taková pleťová, pak asi 3 výraznější, které nepoužívám. Paletka je teda z Claire's a pořídila jsem ji za 270 kč, což mi nepřijde tak velká částka, na to, že obsahuje 12 stínů ;)



Tak to je z mých produktů, co nejčastěji používám vše. Jasně, sem tam si picnu nějakou jemnou rtěnku nebo balzám, ale ne vždy, proto jsem to do produktů nezařadila ;). Jasně, možná si řeknete: Panebože, je ti čerstvých 14 a maluješ se a používáš stíny a bla bla bla. Možná se budete divit, ale bez nalíčení vypadám úplně normálně, proto se někdy nemaluju vůbec ;). A když se maluju, tak velmi jemně a přiměřeně k mému věku ;).

       Nepoužívám linky, tužku na obočí bronzer ani rozjasňovač, jelikož - bez bronzeru i rozjasňovače zvládám skutečně žít :D. Linky mi nesluší, věřte, že jsem zkoušela je "nakreslit", a a) mi to neslušelo, a b) mi to nešlo nakreslit ani za boha :D:D. A obočí? To mám i bez kreslení :D

Takže já doufám, že se vám článek líbil a že si třeba nějakou z těcho věcí pořídíte ;). Těším se na vás u dalšího článku ;). Lis :)

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.