Zábava :-) :-D

Autumn TAG

Ahojky,

Vítejte u dnešního Tagu, a taky u článku který zahájí mé znovupsání na blog, teď jsem na blog sto let nepsala :D. Takže to by bylo vše a užijte si článek ;)


1. Oblíbený podzimní outfit?

Na podzimu úplně miluju, že můžu nosit svetry a plandavé mikiny, které nejradši kombinuju s džíny.

Svetry -Poslední dobou jsem si oblíbila proužkovaný svetr z H&M, který je proužkovaný a myslím, že ho nyní už neseženete, protože já jsem ho dostala od sestřenky celkem dávněji ;)


Můj druhý oblíbený svetr je takový sto let starý, lehce vypelichaný, šedý a pletený svetr. Je od značky Yessica a já myslím, že už se nejspíš určitě nevyrábí, ale je strašně přijemnej na kůži ;).

Mylím, že další oblečení nemusím přidávat, protože si umíte s popisu výše představit, že nenosím nic spešl ;).


2. Oblíbený podzimní účes?

Asi takhle: Já celý rok nosím buď: rozpuštěné vlasy, nebo vysoký culík. Jiné účesy ani moc nemůžu dělat, protože mám extrémně jemné vlasy a nejsem ani na tyto věci šikovná ;)


3. Oblíbený podzimní lak na nehty?

Já si moc lakovat nehty nemůžu, nebo jakože nemá to moc smysl, jelikož hraju na kytaru :D. Mám celkově 2 oblíbené laky - průhledný od Miss Sporty, který úplně rychle schne. Behěm jedné minuty máte ty nehty opravdu suché. A druhý lak jsem si koupila ke konci září, je to limitovaná edice od Essence - Me & My umbrela, a jsem z něj úplně nadšená! Fakt ta barva je krásná <3. Je taková matná a trošku výraznější ale je fakt úžasná ;)

Toto je ten průhledný, ale to jste asi poznali :D


4. Oblíbená podzimní kosmetika?

Balzámy - Na podzim a v zimě NEMŮŽU být bez nějakého balzámu na rty, z důvodu, že bych měla popraskané rty a pekelně to bolí. A momentálně mám koupený Hydratační BabyLips, který je Hydratační, průhledný a který voní jako Grepfruit. Je fakt super ;)

A potom mám taky moc ráda můj druhý BabyLips jménem Peach Kiss, který je třpitivý, voní jako broskev a je takový Nude. A taky ho mám ráda ;)

Řasenka - Já mám dvě řasenky - Jednu gelovou a jednu obyčejnou, černou ;)

Gelovou časenku mám od minulých Vánoc od kamarádky a nevím, ale zdá se mi, že ten gel vyprchává :D. Ale fakt nevím :D. Ta řasenka se dá použít i na vytvarování obočí, ale já ji používám jen na řasy. I když teď jsem po ní dlouho nesáhla :D. Ale je fakt fajn (Kdybyste měli zájem, mrkněte na můj starší článek - Moje oblíbená kosmetika, kde tuto řasenku zmíním ;))

A má druhá oblíbená řasenka je od Oriflame - VeryMe a tu fakt miluju! Má tenký kartáček, ale to neznamená, že by na řasách nezanechala stopy! Právě naopak, barva je celkem výrazná ;).


Korektor - Toto léto jsem se opálila fakt minimálně, takže mi stačí 1 korektor na zimu i léto :D. Já mám teda korektor od Miss Sporty - SoClear, Anti-spot. Můžete si vybrat ze tří odstínů, no a já mám ten nejsvětlejší :D. Jinak, neřeším, že tohle je korektor na kruhy pod očima a tamto je korektor na pupínky a na bůhví co ještě :D- já mám 1 korektor na všechno a žiju! :D


5. Barva, která podle tebe vystihuje podzim?

Hnědá, žlutá a oranžová! A nevím, proč, tak se neptejte :D


6. Oblíbená podzimní činnost?

No, nejspíše zabaleni do peřiny s noťasem, mp3, mobilem či knihou. Jooo, a čajem! Ovocným :D.Anebo procházky do přírody ;)


7. Knihy, které jsi přečetla za podzim?

Taaak to si nejsem jistá, ale nejspíš Divergence, Rezistence a Aliance...ale poslední dobou už nečtu tak moc :D...potřebuju se do toho znovu chytit :D

[Unsupported element format]


8. Oblíbený podzimní nápoj

Čajííík! Ideálně ovocný :D. Nebo Relax - Kaktus, nebo Liči :D. To je taky ňamka :D



Mimochodem, ten relax je zelený, takže na Halloweenskou party ideální :D


To by bylo z dnešního článku vše, a Taguju všechnýýýýý! :D

Pokud se vám článek líbil, tak hodně pluska, nebo pěknej komentář ;)

Hezký den ;)

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.