xD všechno možné xD

TOP 5 divných věcí o mně

Rybízový džus !

Dneska bychom si mohli ukázat i něco o mně.. Zatím jsem psala články o něčem.. Nesmysluplném. Takže co si tentokrát říct něco smysluplného a ještě k tomu o mně ? Samozřejmě is musíme zachovat naši reputaci šíleného blogu, takež to bude TOP 5 divných věcí. O mně. Takže si podržte klobouky, jde se na to !


1. Moje přezdívka Kiyashi

Moje přezdívka se možná na první pohled zdá naprosto normální, ale není tak úplně. Když jsem v osmi letech zakládala svůj první blog na blog.cz, tak jsem nemohla nic vymyslet a tak mi pomáhala starší sestra ( Děkuji, Kačí ! ) A svoji přezdívku jsem nezměnila ani v jedenácti. :)


2. Můj zlozvyk

Tohle, to je opravdu zlý zlozvyk. Většina lidské populace si kouše nehty, jiní trhají nitky u oblečení. Ale co musí dělat naše malá Lucka ? Né, nehty si kousala před lety. Né, ona si netahá za nitky u triček. Ona si kouše prsty. Achich, achich.


3. Jídlo

Tohle je taky celkem divné. Nemám na nic alergii, ale většina obyčejných jídel jako jsou například luštěniny, rýže, maso a podobné mi tak moc nechutná, že z nich někdy i zvracím. A pak ještě perlička - víte co dneska jí všichni mojí generace.. Je mi dooost blbě například z KFC, McDonnaldu a dalších. A nepiju Coca-colu, kofolu ani pepsi a další. Aaa nejím chipsy. Tak. Uf. ( Zato zapékaný špenát s nakládanými rajčaty... mňum... )



4. Angličtina

Myslím že tady není nic moc co vysvětlovat. Tenhle nejznámější a nejrozsáhlejší jazyk umí téměř všichni a češi i slováci často přřebírají jejich výrazy a normálně je používají při běžné denní konverzaci. A já tenhle jazyk prostě nesnáším. Ukamenujte mně, klidně,  já drahé kameny sbírám, ale můj názor to nezmění.



5. Nadpřirozeno

Já osobně věřím v jakékoli nadpřirozeno, ať už jde o mimozemšťany, anděly strážné nebo o sirény.. Mně to ale neděsí, já spíše věřím v to, že existuje spoustu dosud neobjevených bytostí a tvorů, kter se můžou nápadně podobat k těm nejznámějším. Jako jsou například už zmínění andělé strážní nebo sirény a .. Vlkodlaci. Takže nadpřirozeno mi neberte !



Omlouvám se že tento článek je tak krátký, ale poslední dobou se tak tak stačím podívat na mobil nebo počítač, natož abych stíhala psát články. Já už nemám co dodat, další povinnosti volají . A prokrastinace protestuje. Ale já to musím udělat.. Ach jo, tak já pádím. Loučí se s vámi zaneprázdněná a unavená blogerka.


Sayonara ! Kiyashi





Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.