xD všechno možné xD

Jsem tam ! O-O

Rybízový džus !

Dneska je tu miničlánek, vlastně nedokážu dát dohromady více jak jendu smysluplnou větu. Protože dneksa, dneska se událo něco neskutečného !Jsem tam !


Možná si někteří mylsí že si to nezasloužím, někdo možná že si to zasloužím, ale jedna věc je mi stoprocentně jasná. Splnil se mi můj "sen" ! Jsem neskutečně ráda za to, že se vám moje tvorba líbí . I když není zrovna častá a normální, líbí se vám a i já jsem s ní celkem spokojená, což je to hlavní.


Moc vám všem děkuju, všem kteří si označili můj blog hvězdičkou a sledují ho. Všem kteří alespoň jendou jedinkrát klikli na to malicherné ale i přesto lichotivé tlačítko like. Protože ten jeden jediný, malicherný klik mně dostal tam, kde jsme si vždycky přála být. Teď už nemám jedno jediné malicherné kliknutí. Teď mám na svém blogu 462 plusek, a to je ať už mi chcete věřit nebo ne, opravdu dost. Dost na mně.


Takže jediné co teď můžu udělat, je poděkovta vám. Poděkovat vám všem. A to právě dělám. ^^


Každopádně jsem vymyslela nvý článek, který by mohl být alespoň trochu zajímavý.. Jde o to, že vy mi pošlete různá videa a písničky a já na to udělám hromadnou reakci. Na to, co jste mi poslali vy. Budu se snažit dokoukat všechno až do konce, ale pokud půjde o desetihodinový song "Pink fluffy unicorn dancing on rainbow", tak to do konce nedokoukám. Pokud by pošlete stejná videa, napíšu k otmu všechny kdo je posílal.


Mylsím že je to celkem (ne)dobrý nápad, takže by to mohlo být alespoň zajímavé, když už to nebud epovedené. VIDEA POSÍLEJTE MNĚ DO ZPRÁV, JINÉ NEBERU, AŤ MÁTE PŘEKVAPENÍ KDO MI CO POSLAL !!


Nonic, já k tomu enmám co víc říct. Loučí se s vámi nepotřebná blogerka.


Sayonara ! Kiyashi

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.