xD všechno možné xD

Konkurz - aneb jak nepsat blog 4

Rybízový džus !

Jak dlouho už jsme nepsala konkurzy na blogera ? Dlouho ? Krátko ? Je mit o jedno, dneska si prostě uděláme pokračovaní. Bude to zase jeden z nejšílenějších článků, které se na mém blogu ukážou.. Já nechci zaplácat půlku článku úvodem, takže už toho asi nechám.. * schová si čouhající nožík za kalhoty * Muhihihi...


Kiyashi:

Tááák, Lenno pošlete sem prvního kandidáta.


Kokoktatakoktavý:

D-d-d-d-d-d-d-d-o-o-o-o-o-o-o-o-b-b-b-b-b-b-r-r-r-r-r-r-r-ý-ý-ý-ý-ý-ý    d-e-e-e-e-e-e-n-n-n-n-n !-!-!-!


Kiyashi:

Děláte si ze mně srandu, že ano ? prosím, berte to alespoň trochu vážně.


Kokoktatakoktavý:

n-n-n-n-n-n-n-n-e-e-e-e-e    j-j-j-a-a-a-a-a-a   s-s-s-s-s-s-i-i-i-i-i-i-i-i s-s-s-s-s-s-r-r-r-a-a-a-a-a-a-n-d-d-u-u-u- n-e-e-e-d-ě-ě-ě-ě-l-l-l-l-l-á-á-á-m-m-m !-!


Kiyashi:

Dobrá, myslím si že tady už není co řešit, achich achich ach...




Kokoktatakoktavý:

A-a-a-a-a        c-c-c-c-c-c-c- o-o-o-o-o-o-o-o     m-m-m-m-m-m-y-y-y-y-y-s-s-s-s-sl-l-l-l-l-í-í-í-í-í-í-t-t-t-t-t-e-e-e-e        t-t-t-t-t-í-í-í-í-í-m-m-m-m-m-m-


Kiyashi:

*Omlouváme se za opětovné násilí v tomto článku, ale slečně Kiyashi opět ruply nervy a pana
Kokoktatakoktavého vyhodila oknem, pod kterým je obrovská hromada mrtvol a zbra- tedy, věcí samozřejmě. Nebojte se, přistupte blíže, pokračujeme v tomto článku, děkuji za pozornost a přeji krásný zbytek dne. Pííííp.*

Lenno, já už to nevydržím. Tady není nikdo, kdo by to myslel alespoň trochu vážně a opravdu se snažil o to, aby se stal úspěšným blogerem. Balím to, jedu na Bali.


Lenna:

Slečno Kiyashi, prosím, dejte tomu alespoň ještě několik dní šanci. Věřte mi, svět není plný šílenců a trollů, někde v ústarní jsou opravdu lidé, kteří si přejí stát se blogery a blogerkami, ale ještě se bojí ukázat se tady. Řekněme si to upřímně, kdo by se nebál vstoupit do budovy pod jejíž oknem je hromada mrtvol a zbra- věcí, a člověk který pořádá konkurz má u sebe devět zbraní ?


Kiyashi:

To je pravda.. Děkuji ti, Lenno. Ale děvět zbraní ? What ? Počkej, koukneme se co u sebe mám.. Nunčaky, Pistole, Kulomety, plamenomet, vrhací nože, nožík, oštěp, sekera, meč, katány, jed, luk a šípy, vycvičené hady... Jak vidíš, není to jen devět zbraní, já jich tu mám jenom tři sta devadesát šest !

Další !


Lenna-převlečená-na-Yorge:

Zdravím, slečno Kiyashi ! Slyšel jsem o vás hodně, prý zjistíte kdo je dobrý na psaní blogu a kdo se na to totálně nehodí, tak jsme sem raději přišel.


Kiyashi:

Ach, ahoj Yorgi. Jsem ráda že o mně kolují i nějaké dobré věci, ty se hodí vždycky. A slyšel jsi dobře, mám na to čich a jsem na to celkem hrdá. Zatím u mně nikdo neprošel, ale byli to jenom vtipálci kteří to nemysleli vážně. *Usměje se a zahrne závěs u okna*


Lenna-převlečená-na-Yorge:

Já jsem sem přišel aby jste to zjistila i u mně - mým snem je stát se úspěšným blogerem, a tím že jsem u vás jsme nikdy nebyl mému snu tak moc blízko. Jak vlastně probíhá tento konkurz, mohu-li s ezeptat ?


Kiyashi:

Probíhá naprosto normálně, dalo by se říci, Yorgi. Budu se tě ptát na různé otázky a ty mi budeš pravdivě odpovídat. Na konci ti řeknu jak moc se hodíš do role blogera. Moje první ottázka je: O čem chceš psát svůj vytoužený blog ?


Lenna-převlečená-na-Yorge:

No, vlastně o tom nemám úplnou představu. Ale jediná věc kterou vím, je to, že můj blog bude asi blog s nejlepšími vtipy, kanadskými žertíky a možná přidám i nějaké začátečnické kouzelnické triky. Ale budou převládat vtipy a hlavně kanadské žertíky.




Kiyashi:

*Pokýve hlavou s úsměvem*

I to je možnost jak udělat úspěšný blog. Pravopis máš chvalitebný, motivaci a představu o své budoucnosti také máš, takže.. *začichá* Já myslím že zrovna ty se na roli blogera hodíš. Jsi první člověk který se mi zalíbil, určitě si založ blog a zkus realizovat svůj sen. Ahoj.


Lenna-převlečená-za-Yorge:

Děkuji mockrát, rád jsem slyšel váš názor ! určitě se někdy stavím pro radu a tak. Mějte se krásně, přeji nádherný a příjemný zbytek mého šťastného dne !


Kiyashi:

Ráda jsem tě poznala, určitě se stav. :) Další, prosím !


Lenna-Převlečená-za-Niu:

Ahojky ! To jsi ty Kiyashi ? Konečně tě potkávám, už dlouho jsem si to přála. Mohla by jsi mi pomoct ? Za prvé nevím jestli jsme správný typ na blogerku, za druhé si nevím rady s ještě jednou věcí ohledně mého nově založeného blogu.


Kiyashi:

Ahoj, Nio. Ráda ti pomůžu v čemkoli jen budeš chtít, dneska mám svůj šťastný den. Myslím že můžeme okamžitě začít, zeptám se tě na jednu důležitou věc. Proč jsi zakládala blog, s jakou představou ? *Nakloní zvědavě hlavu, dneska je plná optimistické nálady. Od úúúúplnýho začátku.. Heh. :D*


Lenna-převlečená-za-Niu:

Přála jsem si ukázat své výtvory, píšu totiž příběhy a chci slyšet názor nestranných lidí. A představovala jsme si že budou lidé číst moje povídky s radostí, že je budu bavit, rozplakávat i děsit. Že je moje příběhy pohltí a vtáhnou do děje. *Spadne jí paruka hnědých vlasů*


Kiyashi:

Tak to je určitě nádherná představa, Ni- LENNO ?! TY JSI SE PŘEVLÍKLA ZA JINOU ŽENSKOU ?! Děláte si ze mně srandu všichni, že ano ? Počkat - neříkej že ty jsi byla i Yorge !


Lenna:

Víš, já jsem k tomu měla dvě dost velké motivace. Za prvé jsem chtěla trochu ti zvednout náladu, protože jsi byla fakt na dně. A za druhé.. Já sjme se vždycky chtěla stát úspěšnou blogerkou ! Nevěděla jsem jestli se do toho mám pustit, také jsem nevěděla jak zjistit jestli jsem na to vhodná nebo ne. Tak sjem se jednoduše převlíkla za jiné lidi a vtrhla sem.


Kiyashi:

Aaaaaaaah ! *Vytáhne svůj mininožík z kapsy u kalhot*





No a jak to nakonec dopadlo ? Lenna se stala úspěšnou blogerkou a Kiyashi dál pokračuje ve své práci-nepráci ! Nonic, myslím že je čas tenhle článek utnout dříve než z toho vzniknou romány. Upřímně moc doufám že se vám článek líbil, je trošku delší než je u mně obvyklé, takže pokud jste to dočetli do konce, tak vám tleskám !  :D Už se s vámi loučí nudná blogerka.


Sayonara ! Kiyashi













Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.