World of the LOTRhead

Život slečny Lupinové!

   1. Doslovné proroctví

POZOR!!! 20. června se narodí zákrpek, který je tak trošku blázen. Doslovné proroctví, co by řekla Sibylla Trelawneyová. A jo. Dvacáteho června, tedy poslední den jara a poslední den znamení blíženci (v mudlovském horoskopu) se narodila malá holčička s obrovskýma hnědýma očima. Byla pojmenována podle Lucy Emilii Lupinové, která žila někdy v 20. letech. Druhé jméno- Susan- má podle matky Susan Lifepeacové, která se přidala na stranu smrtijedů. Zabili ji, kdy byla Lucy maličká, protože se chtěla vrátit k svému manželovi Removi Johnovi Lupinovi a své dcerke Lucy Susan Lupinové

   Susan Lifepeacová zemřela, když Lucy byla po narozeninách. Oslavovala teprve 1 rok


2.Polovičnej vlkodlak

Lucy se narodila, jak už víme, Removi Johnovi Lupinovi. Lupin je vlkodlak, Lucy, jak říká: ,,Naštěstí" není vlkodlakem. Lucy je ale hrdá na to, že je moc vzácný, přímo legendární druh: Polovlkodlak, nebo Polovičnej vlkodlak. Za úplňku se nemnění ve vlkodlaka, může se ale kdykolil a se svou vúli zmněnit v černého vlka nebo vlkodlaka. Zachováva si však vlastní mysl. Když ji vlkodlak pokouše, Lucy se nezmnění v úplného vlkodlaka. Lucy oblibuje běh v lese za úplňku v podobě vlkodlaka, po boku se svým otcem- úplným vlkodlakem.


3. Tati, já umím čarovat!

Lucy zistí, že má magické schopnosti v ten den, kdy ji nahání pes ze susedství. Lucy se náhle ocitne na střeše svého domu akurát v pravý čas, kdy ji do vlasů pes jménem Maxo skoro ukousl. 


4. Expecto Patronum!

Lucy chce být jiná( co už je). Proto se dva dny před odchodem do kouzelné školy Bradavice, naučí vykouzlit fyzického Patrona. Její Patron má podobu lišky. Liška proto, protože Lucy je statečná, pomáha ostatním (některé lišky jsou dvě matky a pomáhají si navzájem) a také to, že liška je šelma rovnakého druhu jako vlk(patronus její otce).


Tak to by bylo vše. Jako, život není u konce! To ostatné napíšu postupně. Tohle bylo jenom dětství. Vše před nástupem do Bradavicích...školy čar a kouzel!!!

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.