Vtipy 1 díl

Neuvěřitelné-Kocour který přežil vlastní smrt

Takže ahoj mám tu pro vás další díl "neuvěřitelné" 

Kocour, který přežil vlastní smrt, pomáhá ostatním zvířatům

Pokud jste si mysleli, že zvířata zrovna neoplývají sociální inteligencí, kocour Rademenes vás přinutí změnit názor. Vážně nemocného, s malou šancí na přežití, ho jako dvouměsíční kotě přivezli do polského útulku. Díky velkému nasazení místní veterinářky se uzdravil, ale veterinární kliniku v Bydhošti už neopustil. Těžké časy ho zřejmě zasáhly natolik, že pečuje o všechna zde léčená zvířata, dokud se jim neuleví a zcela se neuzdraví.


Majitelé přivezli Rademenese na místní kliniku, aby ho tady uspali a zkrátili tak jeho utrpení. „Byly mu pouhé dva měsíce a trpěl těžkým zápalem plic. Jeho stav byl natolik vážný, že celý opelichal a musel být izolován“, vypráví majitel útulku Kuziel Zawalich reportérovi TVN24.

Poté, co se Rademenes skoro zázračně uzdravil, rozhodli se veterináři si jej v útulku ponechat. A brzy si všimli jeho zvláštního chování. Smáli se, že začal pracovat jako zdravotní bratr na plný úvazek. Bez ohledu na to, je-li pacient další kočka nebo pes, jakkoliv veliký, kocour se od pacienta po operaci na krok nehnul, dokud se nezačal uzdravovat. Zawalich vypráví, že často, pokud se zvíře po narkóze dlouho neprobírá, Rademenes mu olizuje uši a snaží se ho vzbudit.

Doufám že se vám to líbilo jestli jo dejte + napište koment popř. jestli mám s takovýma článkama pokračovat :-D 

Vaše Atila15 

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.