Všecko možný

Učitelé na mé škole-1.díl-nečíst!

Hou kimo! Jsem zpět. Teď jsem právě přišla ze školy. Děs, co vám budu povídat. 

Vím, vím nebyla jsem tu hooodně dlouho, je 3. čtvrtletí a učitelé se mohou zbláznit do písemek(a zejména učitelka na Aj- ani se neptejte proč). Takže pro začátek obrázek pro pobavení zde 

*******************************************************************************************************************************

 Učitelé

Zná je každý. Denně s nimi přicházíme do styku(no dobře, o víkendu ne). Ano, správně, řeč bude o učitelích. (možná si někdo říká: "co je to za blbce, napíše nadpis a pak dává přiblblý otázky?!" Budete se s tím muset vyrovnat, taková já jsem :D) Tak začněme.

Třídní a matikářka

Asi mám na třídní štěstí, protože od 1. třídy mám samé učitelky, které mi pomáhají(např. rozbila jsem ve 3. třídě vázu a měla jsem dostat poznámku, ale naše(teď už bývalá) třídní se za mě přimluvila s podmínkou, že jí po škole pomůžu s opravením testů) Teď mám třídní, která je velmi milá a ochotná a pomáhá mi zvýšit si sebevědomí a snížit sebekritičnost.

Takže ode mne získává 9 bodů z 10.*aplaus*

Češtinářka a dějepisářka v jedné osobě 

Naše češtinářka mě "využívá"- to znamená, že mi dává opravit testy naší třídy, nosím jí věci do tříd, chodím pro čítanky, rozdávám testy, vybírám úkoly, píšu na tabuli, atd.

Za to všechno získává 5,5 bodu z 10

Angličtinářka 

Všichni z naší třídy mi říkají, že mám na angličtinářku smůlu, ale myslím si, že mám štěstí. Totiž, mám učitelku, které se všichni žáci na škole bojí. Je přísná, ale alespoň je ve třídě klid. A když jsem jí jednou řekla, že se jí bojím, ona odvětila s úsměvem na rtech: "Prosím tě, já jsem tak mírumilovnej člověk". Naučí toho hodně, v učebních plánech pro naši skupinu už jsme v učivu 8. třídy, a za chvíli se nebudeme mít z čeho učit, protože učebnice pro devítku mají ještě deváťáci. Navíc jí musím chodit pro rádio.

Tudíž dostává 10 bodů z 10

Ruštinářka

O hodině ruštiny je u nás ve třídě celkem rušno, učitelka je mírumilovná-myslím si, že ani pořádně zakřičet neumí, navíc je to jedna z mála učitelek, které mě nechválí(i když mám nejlepší známky ze třídy), za což ji obdivuji a chválím. Na druhou stranu, více jak 1/2 hodiny pracujeme sami, protože ona opravuje testy jiných skupin, což mi dost vadí.

******************************************************************************************************************************* 

 Doufám že jste neusnuli s hlavou na klávesnici(to se mi stalo), a napište mi do komentářů, jak se vám to líbilo, a jestli u vás také je bouřka.

Kiroma! 

Komentáře

AnkoVIP(✎ Svet kreslenia a maľova...)

Já mám třeba štěstí, většinou.
Když jsem nastoupila do prváku, tak jsem získala dvě učitelky, jednu na němčinu, druhou na angličtinu. Sestry mi říkaly, že mi nezávidí, že jsou strašné. Ta na němčinu mě toho zvládla naučit hodně. V prváku, kvůli mé neochotě učit se němčinu s tím, že k čemu mi to kdy bude, jsem dostávala trojky. To samé na základce. A ve druháku mám (až na pár úletů) samé jedničky. S angličtinou už je to horší (ne ve známkách!), ale kdo z nás se anglicky naučil ve škole. Myslím, že mám docela štěstí, páč i když to ještě několik let do maturity mám, připravuje nás už teď a oproti druhé skupině víme i leccos navíc. Ale jinak jsou její hodiny hrozná nuda.
Potom jsem se všichni báli chemikářky, protože v prváku to byla hrozná saň. A teď. Pořád se smějeme. Jasně, když mám referát támhle na nějaký polysacharidy, tak mám trému, protože dokáže děsit, ale jinak je fajn.
Letos jsme tedy ale chytli matikářku. Vždycky jsem byla na lepší dvojce. A teď bojuju mezi dvojkou a trojkou. Štve mě to, protože kdybychom měli tu, co vloni, neměla bych ani jednu trojku.
A čeština. Učitelka fajn, ale fonetika, rozbory vět, formální vztahy... to je hanebnost nejvyšší. Proti gramatice, slohu, ale literatuře nic nemám, ale tohle je moc.

AnkoTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Ella1VIP(Bradavice)

Já mám na učitele spíše smůlu.. jako třídního máme učitele, který je opravdu hoodně přísný a někdy mi z něj jde mráz po zádech. Ale někdy je fajn a zasmějeme se s ním, což je asi jediná výhoda.. na přírodopis, VKZ a tělocvik je také fajn, ale hoodně často řve a je protivná. Jo u nás bouřka je, už jsem zmokla smajl

Ella1To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.