Všechno o všem

Příběh pod mostem- 1. díl Jak to je

Ahoj, rozhodla jsem se, že napíšu nějaký příběh na více dílů. Dnes bude 1. DÍL

                                                                     JAK TO JE

"Běž už nebo přijdeš pozdě!" řekl tatínek mladé 12 leté dívky. 

Normálně to tak bývá, že člověk odejde do školy z domku nebo z bytu. Ona to měla jiné. Nedá se říct ani, že bydlela. Ano, je to tak s tatínkem neměli dům a tak bydleli pod mostem. Neměli moc peněz. Alie měla většinou hlad, ale její otec ještě větší. Otec pracoval tak, že uklízel domy. Většina lidí ho, ale vykopla když zjistila, že je bezdomovec. Alie neměla ani matku ani rodinu ani kamarádky......počkat....jednu kamarádku měla. Lindu. Linda bydlela v malém bytu. Nebyla nejhubenější a tak se jí všichni smáli. Alie se nesmáli...tu přímo šikanovali. Linda měla veliké svačiny a tak se dělila s Alie. 

"Tak ahoj tatí." řekla Alie a pomalinku odešla. Tak bohužel musela žít. Ve škole měla zmalovanou bohatou učitelku. Slečnu Kamnovou. Kamnová se Alie štítila a dávala jí špatné známky i když si to nezasloužila.

Kamnová byla jinak na všechny hodná až na Alie. Alie měla přece jenom trochu štěstí....Linda jí o vánocích zvala k sobě a slavila vánoce u ní. Lindina mamka nebyla dvakrát šťastná....protože to byla učitelka na té samé škole a byla sestra Kamnové.

Učila tělocvik. Také neměla Alie dvakrát ráda, ale lepší než její sestra.



Pokud se vám začátek líbil zanechte +:) Dík!

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.