Všechno o všem

Star Dance a skandál s Pavláskem

Ahojky...právě je smutná, ale pravdivá zpráva.....ale nejdříve něco o Star Dance!

STAR DANCE

Star dance už je několik let. V této taneční soutěži jde o to, že je profesionální tanečník a nějaký herec nebo zpěvák, nebo dj nebo prostě někdo jiný slavný. Je několik kol a vždy jeden pár vypadne. Problém je , že to rozhodujeme my svými Sms. 

2015

I tento rok se koná star dance. Taneční páry jsou: Martina Marková+Marek Taclík, Kateřina Cajthamlová+Petr Čadek, Lucie Dvořáková+Michal Kurtiš, Rosťa Osička+Romana Motlová, Jitka Schneiderová+Marek Dědík, Lukáš Pavlásek+Lucie Hunčárová, Marie Doležalová+Marek Zelinka, Leona Machálková+Michal Necpál, Leoš Mareš+Katarina Štumpfová, Radoslav Banga+Tereza Bufková

Tučně jsou vyznačeni ty co postupují do finále. 

Kdo podle vás vyhraje? http://strawpoll.me/6254015

Lukáš PAVLÁSEK VE FINÁLE

Všichni mu teď nadávají. Ano, je dřevo. Neumí tancovat ani pořádně chodit....ale on za to nemůže. To lidi pro něj hlasujou ne on. On nechce už postoupit. Lidi mu nadávají, že jim sebral ty nejlepší. Jeho sláva a vtipnost se proměnila v peklo. Jak mile se zjistilo, že Pavlásek porazil Bangu a Bufkovou davy lidí mu nadávat. Ale on se neradoval z finále. Ale jakmile skončila natáčení a lidé se rozešli prohlásil, že chce odstoupit. Prohlásil:"Nejsem zvyklí na nadávky...chci skončit." Vedoucí mu to však zakázali. Prohlásili, že nemůže kvůli smlouvě. Chápete?! On za to nemůže!!!! On chce také skončit!!! Tak ho nechte být!!! 


Komentáře

crazy blogerky(slavné Blogerky)

My víme,je to skandál,i když on fakt tancovat neumí,ale co by se dalo odkomika čekat? Rosička tancoval podobně jako on a ypadl hned na začátku. Jak řekl Marek Eben,jeho osud ve Star Dance visí už jen na (Pa)vlásku.

Ale to proč mu ti lidé nadávají nechápeme,vždyť on se snaží. Hlasují pro něj starší lidé kteří ho asi jako jediného v té soutěži znají(aspoň podle nás).

Moc hezký článek a dobrý nápad. Od nás plus za úžasný článek.smajlsmajlsmajlsmajl
Jo a omlováme se za chyby,blbne počítač.

crazy blogerkyTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.