Všechno o všem

Hon za Rohem (náš film a teď kniha)!☻

Ahoj!:) Přeji krásné nedělní ráno!:) Já jsem nemocná. Ale to je jedno....jde o to, že jsme si s kamarády vymysleli film. V létě. A do vánoc jsme ho točili. Měli jsme dobrou kameru a kromě toho jsme měli....záchvaty smíchu. Měl to být horor, ale je z toho spíš detektivka. A já jsem se rozhodla to převést do knihy. :D (Bude to zase na různé díly, protože je to celkem dlouhé.) PS: Jména nejsou naše, aby jste si nemysleli!xD

1. díl-Otevřené dveře!

"Prosím Vás...." 
"Ne! Jsem doktor a nepustím nějakého bláznivého pacienta z Bohnic, protože se nudí!" odpověděl doktor a chtěl zamknout celu....najednou, ale na něj pacient promluvil:" 50 000 Korun. Dám Vám to. Ale už mi dejte ty kličky!" Pacient podal doktorovi balík s penězi. Doktor si vzal obálku a podal pacientovi klíč od cely. 
O pár hodin později vyšli noviny, kde na titulní stránce bylo:

VRAŽDA AUTOMECHANIKA 
Dnes v 7 hodin a 26 minut našel policista zavražděného automechanika. Máme s ním rozhovor a přidá se i detektivka.
Moderátor:" Dobrý den, pane policisto Jakube Jógle, jak jste ho našel?"
Policista:" Dobré ráno, šel jsem do práce a za plotem jsem uviděl muže. Hned jsem ho poznal, protože to je bratr mé kolegyně, tady detektivky. Měl zaražené vlastní nářadí v hlavě. Zavolal jsem hned tady jeho sestru Elizabeth. A hned přijela, mezi tím jsem zavolal sanitku, ale bylo pozdě." 
Moderátor:" Dobrá a co vy Elizabeth Dvořáková, co jste zjistila? Nějaké stopy? Budete případ řešit více než ostatní, když se jedná o blízkého člověka?"
Detektivka:" Máte těch otázek nějak moc. Něco jsme našli, ale nemáme právo to zveřejňovat. A řešit více? Nebudu se vyjadřovat. Naschledanou!"
Více informací nemáme. Jaké stopy? Co podezřelí? Proč to nechtějí zveřejnit? Tají snad něco? Budeme to řešit dále!

Dočetla Elizabeth Dvořáková článek s jejím rozhovorem a vykřikla:" Já se snad zblázním! Jako zavraždila jsem svého bratra nebo o co jim jde?!" Najednou do její detektivní kanceláře zazvonil telefon. 
"Haló? Ahoj Jakube!" odpověděla Elizabeth když uslyšela kolegův hlas. Domluvili se, že Jakub přijede k ní a ještě jednou si proberou stopy. Elizabeth si zdřímla a najednou zazvonil zvonek. "To bude Jakub." řekla si pro sebe a šla otevřít. Mýlila se. Když otevřela dveře, byla v šoku.



Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.