Všechno o všem

Poraďte mi prosím!:"( (Pozvat ho?)

Líbí se mi jeden kluk. Znám ho cca přes půl roku. Vídáme se vždy po pár měsících. Mám hon stále moc ráda a jsme dobří kamarádi. Ale on má holku. Včera jsem se s ním zase viděla. A kámoška mu to vykecala. Nic neříkal, akorát mi to potom řekl. (Že mu to ta kámoška řekla). Já jsem se neudržela a řekla, že to není pravda. Potom jsme si dlouho a příjemně povídali a já zjistila, že by chtěl jít na CineTube, kam já půjdu. Napadlo mě....co tam jít s ním. Bylo by to super! Ale nechci aby to vypadalo jako, že ho zvu na rande nebo tak něco. Ať se to hezky zaplatí sám. Chtěla bych udělat první krok. Je moc hodný a milý. Myslíte si, že ho mám pozvat? Popřípadě jak? 

Komentáře

Nixoletka(Klub Kamarádů)

Pozvi hsmajl Řekni mu že tě napadlo že byste mohli jít spolu. smajl že byste si to užilismajl a jestli se tě ta holka bude ptát co to znamená tak jí to jenom vysvětli že jdete jenom jako kamarádi.Pokud bude chytrá tak to pochopí že prostě jenom kamarádismajlZa zkoušku nic nedášsmajl))

NixoletkaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Cleo 5842VIP

Určitě ho pozvi, pokud ho máš ráda, ale otázka je, jak moc je jeho holka žárlivá. Samozřejmě, že tam můžeš jít s oběma, ale předpokládám, že by Ti bylo milejší, jít tam jen s ním. Běž tam s ním, a kdyby si ta holka myslela, že je to rande, stačí jí vysvětlit, že tam jdete jako kamarádi. Bylo by dobré se s tou holkou seznámit, poznat ji, bylo by pak lepší jí něco vysvětlovat. smajl

Cleo 5842To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.