Všechno o všem

Článek pro malé youtuberky!

Ahojky. Zdravím youtuberko. Tento článek by ti měl, alespoň trošku otevřít mozek. Bude o tom, proč jsi tak trapná. Nééé neklikej na křížek, ale schválně čti, když už se s tím patlám jen kvůli tvojí kravině. Je to trochu dlouhé, ale stojí to za to.


Hádám, že Ti je tak cca 11,12. A to si opravdu myslíš, že budeš mít více jak 10 000 odběratelů? Ty budeš mít tak do 15 a to nějaké úchyly, kteří Tě začnou zvát na falešné akce a pak co já vím, třeba tě znásilní nebo zabijí. A to je, ale už další věc. Koukej, byla jedna malá holka (cca 10 let), která si myslela jak je hezká, ale nebyla, jak je cool, ale byla nechutná, nebyla vtipná, ale měla trapné vtipy, klepal se jí mobil, protože ani neměla kameru, neměla tam jediné upravení a potom se divila, proč skončila na 5 odběratelech? A to jsi přesně ty. Koukala by ses na někoho takového? Kdyby si ho vůbec neznala? Já myslím, že ne.:) A moje kámošky taky ne. Hele já vím, každý dělá chyby, ale to není důležité, je to lidské, ale ven si, že je důležité to pak zastavit. Já vím jaké to je. Moje kamarádka točila jako malá na youtube. Bylo to moc trapné, ale já chtěla taky, ale rodiče mi to nedovolili. Já kamarádce tak moc záviděla a chtěla jsem také natáčet. Uplynulo pár let a kouknu na její videa a chce se mi zvracet. Kouknu na moje, které jsem natočila, ale nezveřejnila to a děkovala jsem tak moc rodičům, že jsem to na youtube nedala! Bylo hezké se na to podívat jak soutěžíme nebo si hrajeme s monster high nebo tak, ale nechtěla bych, přímo bych nedopustila, aby to mohl vidět každý! Protože to prostě bych se ztrapnila tak, že bych ani nemohla vylézt z domu. Co se týče té kamarádky natáčela dál. Já a ostatní její kamarádky jí to vymlouvaly a ona přestala. A bylo to moc dobře. Je hezké se na to podívat, ale kdyby si šla po ulici a tam byl pedofil tak by si taky za ním nešla a ukázala mu to. To je úplně to samé s youtubem. Tam je ten pedofil taky a ty mu to jen ukazuješ. To nevíš, kdo se na to kouká. Třeba tvoje třídní, deváťáci a teď si z tebe dělají srandu, tvoje kamarádky, máma, táta, strejda, bratranec, Miloš Zeman, Gogo, atd. Jako, ale asi vám to nedochází:

http://www.hryprodivky.cz/blog/violetta-a-jine-disney-postavy/jsem-youtuberka

A nebo třeba této dívce s tímto videem: http://www.hryprodivky.cz/blog/im-viki/video-z-tuniska nedochází, že si jí teď klidně můžu jít na youtube, zadat jméno videa, najít si video, její kanál, kde má samozřejmě svou fotku a už o ní vím spoutu věcí. Jméno, přímení, kamarádi, sestra, a pokud mi to nevěříte koukejte na její kanál: https://www.youtube.com/channel/UCcHIr0ao004QuVkgoIhhnlg 

A najít mi ten kanál mi trvalo asi tak minutu. Přijde Vám to normální?! To by Vám mohlo konečně docvaknout v tom vašem tupim mozku, co to děláte!!! A ani nechápu jak Vám to mohou ty vaši "inteligentní" rodiče mohou dovolit! Snad se proberete. Přestaňte a čauík.

Komentáře

Vejisek72VIP(Svět Fantazie ^^)

Kaci Summer - 12 let - kolem 18k až 20k odběrů
Katuš Tomíčková - 12 - 13 let - skoro 6k odběrů
Adele Brandi 12 - 13 let - skoro 3k odběrů

Jenom, že existují i lidi, co mají kolem těch 11 až 12 a mají nějaké ty odběry smajl

Vejisek72To se mi líbí +1 To se mi nelíbí

riki(Harry Potter Forever)

Maggie13: Ty komentáře byly od kluků zmojí třídy a spolužáků, kteří to dělali schválně. Měla jsem už deset odběratelů s divím se, že ještě nemáš BAN. Jestli budeš takhle pokračovat, tak ho dostaneš. A, protože jsem ta moudřejší, tak jsem se rozhodla tuhle hádku ukončit a nechat toho.

rikiTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

olaf mVIP(SmileTeam)

Je to docela pěkné a dala sis s tím prácismajl,já bych chtěla být youtuberkou dík za nějaké rady ale nevím asi ne já nejsem moc zábavnásmajlsmajlsmajl

olaf mTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

ChilliVIP(ANIME!)

Obsah sdělení je dobrý, ale mohla jsi to říct přátelštěji. Myslím, že nebylo potřeba hned těm rádoby youtuberům nadávat.

ChilliTo se mi líbí +4 To se mi nelíbí

svobodová

Máš hezký článek , máš toho hodně a dala jsis s tím práci, ale plus ti nedám , protože: ty lidi , kterým se to líbí urážíš a nečekej , že ti někdo dá za urážení plus......smajl

svobodováTo se mi líbí +2 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.